• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hamile miyim yardım lütfen

aygulll13

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2018
9
4
1
29
Merhaba aranızda yeniyim.
Eğer nasip olursa 2. Hamileliğin olucak simdi normalde 21 haziran da adet olmam lazım ama dün şüphelenip idrar testi yaptım 3 kez ve silik çizgi çıktı ilk defa oldu sonra direk kan testi yaptırdım 9.66 çıktı ve bugün tekrar kan testi yaptırdım 25.80 katlamıştı ve adetine daha 2 gün var hamile miyim sizce kızlar

mrb bana pozitif gibi geldi ama geçen ay bnmde adetten 2 gün önce 46 cıkmıştı :( snra adet oldm kimyasalmış. umarm sizin bebiştir. 9 luk değeri gören test hangisi ki test hngi markaydı ?

Merhaba aranızda yeniyim.
Eğer nasip olursa 2. Hamileliğin olucak simdi normalde 21 haziran da adet olmam lazım ama dün şüphelenip idrar testi yaptım 3 kez ve silik çizgi çıktı ilk defa oldu sonra direk kan testi yaptırdım 9.66 çıktı ve bugün tekrar kan testi yaptırdım 25.80 katlamıştı ve adetine daha 2 gün var hamile miyim sizce kızlar
Deger yükselmiş biraz takip edip güzel bir şekilde ilerlerse değerleriniz hamilesiniz İnşaallah Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin ❤️

mrb bana pozitif gibi geldi ama geçen ay bnmde adetten 2 gün önce 46 cıkmıştı :KK43: snra adet oldm kimyasalmış. umarm sizin bebiştir. 9 luk değeri gören test hangisi ki test hngi markaydı ?

Markası mirotech biz 2. Çocuk için 3. Ay oldu bu her ay yaptım bu ay silik çıktı ilk kez ve sonuç pozitif gibi duruyor nasipse

Ev
Deger yükselmiş biraz takip edip güzel bir şekilde ilerlerse değerleriniz hamilesiniz İnşaallah Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin ❤️
Evet 2 kattan biraz fazla bile yükselmiş özel doktorumu aradım 100 üzerine çıkınca kontrole çağırdı inşallah 2. Bebiş geliyordur

Ev

Evet 2 kattan biraz fazla bile yükselmiş özel doktorumu aradım 100 üzerine çıkınca kontrole çağırdı inşallah 2. Bebiş geliyordur
İnşallah canım Allah tüm bekleyenlere hayırlı zamanda nasip etsin

Back