• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hamile miyim lütfen cevap verin ❤️

2121irm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2024
26
4
1
21
IMG_7608.jpeg

Eklentiler

• IMG_7606.jpeg
    IMG_7606.jpeg
    61,7 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_7605.jpeg
    IMG_7605.jpeg
    100,7 KB · Görüntüleme: 67
2 tane test yaptım ikisi de silik pembe kamerada net değil tabiki kızlar yorumunuz nedir ❤️

İki gün önce ogrendim bende ayni silik seklindeydi umarim yanilmiyoruzdur bence hamilesin 🥹 yarin bi kan testi ile netlestir

Hamilesin canımm daha çok yeni o yüzden silik çizgi benimde bu şekildeydi şuan 14 haftalığızzz Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn. En yakın zamanda kan ver mutlakaa❤️🌸

Hamilesin canımm daha çok yeni o yüzden silik çizgi benimde bu şekildeydi şuan 14 haftalığızzz Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn. En yakın zamanda kan ver mutlakaa❤️🌸
Teşekkür ederim aşkım Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin senin testinin görseli var mı peki

Bende çok silik öğrendim kan verdim beta 19 du regla 7 gün kal öğrendim. Hayırlı olsun kan verin

Bende çok silik öğrendim kan verdim beta 19 du regla 7 gün kal öğrendim. Hayırlı olsun kan verin

Çok sevindim Allah sana bağışlasın inşallah resmi var mı testin❤️

Beta kaç çıktı peki çok güzel böyle görünce sanki kendim gibi hissediyorum ama benim pembe silik kamerada belli olmuyor ki
Oluyor bu arada belli ama çok çok silikk ben kan testini bu çift çizgi olduğunda anlamamiştim cok silik olduğu için 1 hafta sonra görümcem görünce kız hamilesin sen tekrar yap dedi yaptım baya kırmızı olmuştu 2. Artık tam belliydi kanı o zaman verdim 489 beta çıkmıştı

Back