Kızlar hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum :)

neyse ki sorunu çözdük bak küsmeden 1 gün bekle nasılsa sorunun ne olduğunu ertesi gün anlıyoruz

bende uzun süre hamile kalamadım..

polikistik over olduğumu öğrendim.. Üye olmadn sürekli bu siteyi takip ediyordum polikistik olan çok arkadaş hamile kalamadığından yakınıyordu ve ben umudumu yitirmeye başlamıştım..

doktorum bana sabahları 1 kaşık çörek otu yememi tavsiye etti.. yumurtlama günüm belli olmadığı içinde 2 günde bir ilişkiye girmemi söyledi.. sanırım 1 buçuk ay sonra falandı hamile kaldım..

söylediğim bir arkadaşım yine 1 ay gibi sürede hamile kadı.. İnşallah deneyen herkeste işe yarar..

tabi ki önce rabbimin izniyle oldu şükür.. Allah herkese nasip etsin..

gözün aydın canım Allah isteyen herkese nasip etsin...çörek otunun sade yenmesini ilk defa duydum bala karıştırıp yiyenleri duymuştum da

gözün aydın canım Allah isteyen herkese nasip etsin...çörek otunun sade yenmesini ilk defa duydum bala karıştırıp yiyenleri duymuştum da

Bana da balla ye dedi ama seker hastasi olduğum icin sade yada yogurtla yedim canim. Amin isteyen herkese nasip etsin yuce rabbim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayyy canım darısı başımıza inş.ben de pkoluyum ve 3 yıla yakındr tedavi görüyorum.ben ilaçsız adet olamıyorum.senin adetlerin nasıldı???çörek otunu nasl kullndn?

eczaneden alınan bazı testler varmış galiba tükürüğünü koyup yumurtlama zamanını öğreniyomuşsun acaba omu daha güvenilir yoksa normal saymak mı bilemedim :)

Merhaba google den yumurtlama hesabi da yapabilirsin bu arada yumurtlama tarihini bilmiyorsan 2 gunde bir iliskiye gir tavsiyem cunku benim doktorum 2 gunde bir iliski dedi gerci doktora gitsen muayene etse daha iyi sorun varmi yokmu diye belki esinden de tahlil isteyebilir ��:)

Son düzenleme:
Fazla kilonuz varsa onu verin. Diyet yapın. Sağlıklı beslenin. Stres yapmayın. Rahat olun.

Z10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben öncelikle bu konuyu düşünmeyi bıraktım değişik hobiler edindim kafamı meşgul ettim ve sitede gezinmeyi de bıraktım yoğunluktan(önceden okuyup okuyup daha çok düşünür ve üzülürdüm)hamile kalmamın bir önceki ayı tüplerime baktırdım..2-3 aya yakın sürede inofolik kullandım doktorum hamileliği kolaylaştırır demişti..öncesindeki aylarda kereviz yemiştim hormonları tavan yaptırıyormuş diye duymuştum..

Meraba.Ben de geçen hafta hamile oldğumu öğrendim.1 yıldr korunmuyoruz.bir defa komen çatlatma iğnesi tedavisi olmştum olmadı.bu ay tüm aylardan farklı olarak 10. Ve 20. Günler arası sadece sabahları ilişki oldu.akşama bırakmadık.bilmiyorum etkiledi mi ama denemekte fayda var.tabi Allah ol dedikten snra her şekilde olur.

Kızlar merhaba :)
Eşimle adet başlangıcından tam 2 gün önce ilişkiye girdik. Korunmadık. Sanırım üstüne adet görme diye bir durum varmış. Sizce hamile kalma mümkün mü bu şekilde.? Ya da yaşayan var mı böyle bir durum ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…