bebeğim ben sana mesaj attım ama senin whatssap her zaman ki gibi kudurmuş ya senin mesaj bana gelmedi yada benim mesaj sana gelmedi bende diyom buna okadar anlattım kan durmadı normalmi falan niye cevap vermedi bana ta ertesi güne kadar nerdeyse küsecektim haha
Benim bildiğim hamile kalmak için sevişmek gerekli :)
Benim bildiğim hamile kalmak için sevişmek gerekli :)
neyse ki sorunu çözdük bak küsmeden 1 gün bekle nasılsa sorunun ne olduğunu ertesi gün anlıyoruz
bende uzun süre hamile kalamadım..
polikistik over olduğumu öğrendim.. Üye olmadn sürekli bu siteyi takip ediyordum polikistik olan çok arkadaş hamile kalamadığından yakınıyordu ve ben umudumu yitirmeye başlamıştım..
doktorum bana sabahları 1 kaşık çörek otu yememi tavsiye etti.. yumurtlama günüm belli olmadığı içinde 2 günde bir ilişkiye girmemi söyledi.. sanırım 1 buçuk ay sonra falandı hamile kaldım..
söylediğim bir arkadaşım yine 1 ay gibi sürede hamile kadı.. İnşallah deneyen herkeste işe yarar..
tabi ki önce rabbimin izniyle oldu şükür.. Allah herkese nasip etsin..
gözün aydın canım Allah isteyen herkese nasip etsin...çörek otunun sade yenmesini ilk defa duydum bala karıştırıp yiyenleri duymuştum da
ayyy canım darısı başımıza inş.ben de pkoluyum ve 3 yıla yakındr tedavi görüyorum.ben ilaçsız adet olamıyorum.senin adetlerin nasıldı???çörek otunu nasl kullndn?bende uzun süre hamile kalamadım..
polikistik over olduğumu öğrendim.. Üye olmadn sürekli bu siteyi takip ediyordum polikistik olan çok arkadaş hamile kalamadığından yakınıyordu ve ben umudumu yitirmeye başlamıştım..
doktorum bana sabahları 1 kaşık çörek otu yememi tavsiye etti.. yumurtlama günüm belli olmadığı içinde 2 günde bir ilişkiye girmemi söyledi.. sanırım 1 buçuk ay sonra falandı hamile kaldım..
söylediğim bir arkadaşım yine 1 ay gibi sürede hamile kadı.. İnşallah deneyen herkeste işe yarar..
tabi ki önce rabbimin izniyle oldu şükür.. Allah herkese nasip etsin..
eczaneden alınan bazı testler varmış galiba tükürüğünü koyup yumurtlama zamanını öğreniyomuşsun acaba omu daha güvenilir yoksa normal saymak mı bilemedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?