Sanmıyorum daha kötü yaptığını sadece yeterli gelmemiştir, daha güçlü bir ilaç vermiştir onun için. .Kötü şeyler getirme aklına..eğer geçmediyse dondurma işleminden önce başka iyi bir doktora daha göster istersen. .
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
doktorun öyle dediyse vardır bi bildiği ozaman hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz
evet canım önceki ilaç tek fitildi en son kullandığım antibiyotiğin hem ağızdan alınanı hem fitil sekliydi. bende merak içindeyim inşallah geçmiştir artık ilaç görecek halim kalmadıbaşka doktora gidesim de yok zaten her gidişim stresli oluyor
Canım ne yaptın gittin mi kontrole? Merak ettim..
selam kızlar bende hamile kalmak istiyorum önerilerinize ihtiyacım var
selam cnm herhangi bi problem var mı hormonlarda veya idrar yollarında.
daha önce mol gebelik yaşadım başka bildiğim bir sorun yok gecen ay smir testi yaptım oda temiz çıktı
hımm kan verip hormonlara da baktırdın mı. prolaktin hormonuna. bu mol gebelik sonrası ne kadar sürede hamile kalınıyomuş doktorun bişy dedi mi ben bilmiyorum o gebeliği çünkü.
Kesinlikle stres yapmamak gerekiyor gün aşırı ilişkiye düzenli devam edip akışına bırakmak en iyisi :)
selam kızlar bende hamile kalmak istiyorum önerilerinize ihtiyacım var
aleyküm selam canım burda öneri çooookkk
Bende gebelik istiyorum 2 ay olumsuz sonuçlandı bu ay gittim doktora anatomik olarak bir sorun yok dedi iltihap varmis biraz fitil verdi.5 gun kullandım. Suan calismaya devam ediyorum inşallah olur ya.
e banda yardımcı olun kaç günde bir ilişki olması lazım eğer hamilelik düşünülüyorsa yumurtlama günlerimi kaçırırsam çook üzülürüm
en son adetin ayın kaçındaydı sen söyle onu bana
25 mayıs canım ama yumurtlama günlerim bence farklı yani bazı insanların farklı günlerde olurya ama ilişki sıklığıyla bunu tutturmak istiyorum doğrumu yaparım sence
Sürekli düşününce olacağı varsa da olmuyor, reglden bir hafta öncesi acaba olacakmı paniği ve regl sonrası yıkım insanı yıpratıyor. O yüzden çalışmalar devam edip, insanın farklı alanlara yönlendirmesi gerek zihnini. Bi de böyle deneyelim hanımlar. Nasıl olsa ömrü ne zaman yazıldıysa o zaman geleceltir bebeğimiz, o yüzden bu kadar kafa yormak anlamsız değil mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?