Canim soyle dusun bi erkek 12 saatte milyonlarca sperm uretyo ama bizde tek yumurta var onun her zaman sansi daha cok ama keciboynuzu falan icir sen esine.bikac ay bekleyin sonra sperm testi falan yaptririrsiniz iciniz rahatlar.ama once boyle olumsuz seyler getirme aklinaaaaaaaaa:)
Allaha signmak her zman en iysi rabbim dualrmzi kabul edr ınşaminnnnn canım inşallah allah herkesten daha merhametlidir biz dua edip isteyelim yeterki
hahaha :)) bende tam ttersi bitkisel şeyler midemi bulandırıyo diye ilaç cazip geliyoinşallah istediğin ayda sağlıklı bir gebeliğin olur kürleri yapıp hormon testlerine baktırdıktan sonra bana da haber ver meraktan çatlarım bende denicem çünkü
doğru söylüyosun hemen en kötüsünü düşünmesem olmaz zaten :) rabbim verirse zaten milyonlarca spermden sadece bir tanesi yumurtayı döllüyor allah ol derse oluverir dimi :)
erkek daha iyi bilmese prpf. olurmuydu bak profosör doktor olan erkekler bayanlardan daha çok benimde doktor istemedi bi dahakine ya doktor değiştiririm yada değişirmeden önce iyi bi kavga ederim :)))
bosver kavga edip strese girme :) araştır en iyi doktora git bi defa git sorun çözülsün
soğan suyunu 2 defa içtim zor içmiştim ama napcan mecburrönce bitkisel çözümler sonra olmazsa ilaçlar artık. tabi tabi paylaşırım burda
Bu sogan suyunu nasl hazrlyrz kac kez ıcyrz
Allaha signmak her zman en iysi rabbim dualrmzi kabul edr ınş
amin canım inşallah.
soğan suyunu 2 defa içtim zor içmiştim ama napcan mecburrönce bitkisel çözümler sonra olmazsa ilaçlar artık. tabi tabi paylaşırım burda
Okudm smdi teskkr edrm♡9 yada 10. sayfada nasıl yapıldığını yazmıştım canım
Tabiki oyle ne mucizeler var Allah ol derse hersey olur.bu arada sogan suyu kisti olanlara oneriliyor bi kist sorunun yoksa daha kur kullanma bence bikac ay sonra incir kuru falan yaparsin olmadi.
bosver kavga edip strese girme :) araştır en iyi doktora git bi defa git sorun çözülsün
demi şimdi boşuna doktor yine dövüldü demesinlerallah doktorların eksikliğini vermesin amin
işte bende öyle düşünüyorum yeni ilk ayımı bitirdim kürleri sonraki zamanlara düşünüyorum okadar muayene oldum doktor istten bahsetmedi heralde yoktur kistim dimi
Bak gene evhammm:) kiz yoktur kist olsa soylemezmi hic doktor:) bende gittim doktora olsa soylerdi rahat ol biseyin yokk:):)
Şey ben hiç evham yaparmıyımyoktur doğru söylüyosun kendimi iyice bi terapiye almam lazım bu arada seni seviyom he
ne çektin be ayse o soğan suyundanilaçlara gerek kalmadan hamile kal inşallahhhh çocuklardan başını kaşıyacak zaman bulama inşallah ikizlerin olsun inşallahhhhh hehehe
demi şimdi boşuna doktor yine dövüldü demesinlerallah doktorların eksikliğini vermesin amin
şimdi doktor varrr doktor varr bazıları da hak ediyor mesela benim doktor bide özelde çalışıyor tövbe tövbeee
Şey ben hiç evham yaparmıyımyoktur doğru söylüyosun kendimi iyice bi terapiye almam lazım bu arada seni seviyom he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?