Kızlar hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum :)

canım öncelikle allah yüzünü güldürsün rabbim sana da evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah. Adet düzensizliği için doktora gittinmi bilmiyorum ama burdaki arkadaşlar soğan küründen bahsettiler sende dene istersen çok faydasını görmüşler bu arada ben ayetel kürsi vermiştim 40 gün boyunca her gün 133 tane abdest alıpp niyet ederek oku rabbim onun hürmetine sevindirir seni inşallah

ayy ağzından bal damlamış valla amin inşallah en kısa zamanda folik asit alıp kullanmaya başlıyorum inşallah dediğin gibi olur sana hep dua ederim

doktor bana bebek çalışmalarına basla dediğinde hiç folik asit felan kullan dememişti..bende araştıra araştıra öğrendim ...aslında kendimizin doktoru olmalıyız yoksa doktorların lafıyla hareket edilmiyor bu zamanda

Sabah ic o zaman ama mutlaka ic.stres yapma nolur beni stres bitirdi süt hormonu diye bisey vAr adı prolaktin diğer adı da stres hormonu. Bende olmuyor olmuyor herkes soruyor olmuyor diye stres yaptım megersem o hormonum yükselmiş o yüzden gebe kalamazmisim simdi ilaç kullanıyorum düşürmek icin.bebek düşünüyorsan kesinlikle stresten uzak dur.sana desem kendim ne kadar yapıyorum acaba hiç akıldan çıkmıyor ki

amin canım rabbim hepimizi annelikle mükafatlandırsın inşallah rahim ters olunca bi şekilde onu düzeltiyorlar canım üzülme sadece şunu düşün rabbim ol derse herşey hemen oluverir sende sürekli dua et

olik sitin hiç bi yan etkisi yok canım .hamile bırakmya yardımcı değil.hamile kalırsan bebeğin sinir sistemi için gerekli.yani vitamin açısından kullanmaya başla herhangi bi eksikliği varsa onuda gidermiş olursun.2 aydan fazla kullanma gebelik oluşmazsa.

öncelikle Allah sabır versin canım..uzmanlar 1 yıl boyunca korunmamanıza rağmen bebeğiniz olmuyorsa doktora başvurun diyor...yorumundan anladığıma göre kesin olmamakla birlikte polikistik overin ya da yumurtalıklarla ilgili başka bir sorunun olabilir.düzensiz adet ve kilo buna işaret ediyor.bence zaman kaybetmeden doktora git.esinin gitmesine gerek yok önce bayanın bir sorunu var mı yok mu ona bakıyorlar.

canım adetime 6 gün var şimdi kullanmaya başlayayım mı yani bu ay için geç kalmadım mı artık bide bu tüm ilaçlarla birlikte alınabilir mi yan etkileri vs varmı ilaç konusunda biraz panikataklığım tutar da bişi olcak mı diye

tamam sana sonsuzzz güvenip hemen yarın alıyorum

canım bende adetimi bekliyorum bende hormon testi yaptırcam.adetin 3. günü kan testi yapıyorlar.gebelikle ilgili tüm hormonlarına baktır.test sonuçlarımızı birde burda değerlendiririz.

Bence hic moralinizi bozmayın benim tanıdıgımın ilk hamileligin de bebegn 2 veya 3 ayda kalbi durmuş bi de o gun doktora gitmiş eve gelmiş o zaman olan olmus ve farketmemsler bebek 1 hafta karnın da olu kalmıs neyse ben sadete gelim sonra kurtajla aldılar kendini toparladı 1,2 ay sonra tekrar hamile kaldı suan dunyalar tatlısı bebegi var 6 aylık oldu Allah herkeze nasip etsin.

tamam yavruu cadılaşma hemen ben yarın hemen alp kullanmaya başlıyorum ama adetimin tarihine 6 gün var kullansam işe yarar mı bilmiyorum ama kullanayaım

ben çok tres yapıyodum aklımdan çıkaramıyodum ama bi gerçek var ki burda olmaktan burdaki kızlarla konusarak yendim o stresi çünkü burda beraber bekliyoruz konusup sıkıntılarımızı yeniyoruz sende dök içini bize ferahla beraber bekleyelim sende sabretmeyi ve stres yapmamayı öğrenirsin belki

kuzucan sizi çok sevdim size doktorum diyebilirmiyim doktorum olurmusunuz acaba kızzz yavru sen yakında doktor çıkacan ha bende öğrensem bu bilgileri

tamam yavruu cadılaşma hemen ben yarın hemen alp kullanmaya başlıyorum ama adetimin tarihine 6 gün var kullansam işe yarar mı bilmiyorum ama kullanayaım

ama folik asiti bebek düşünmeye başlamadan 3 ay önce kullanın diyorlar canımya...doktora yazdırmadan eczaneden alırsan sor bi bakalım sakıncası yok derse kullan hemen

kuzucan sizi çok sevdim size doktorum diyebilirmiyim doktorum olurmusunuz acaba kızzz yavru sen yakında doktor çıkacan ha bende öğrensem bu bilgileri

az dirsek çürütmedik az mürekkep yalamadık biz bu yollarda son 1 aydır araştırıyorum her seyi napim doktor pko var deyince.bakalım 1 haftaya belli olcak cidden pko var mı yok mu..dedim ya kendi kendimizin doktoru olmalıyız diye ben doktorlara güvenmiyorum artık ondan arastırıyorum

ama folik asiti bebek düşünmeye başlamadan 3 ay önce kullanın diyorlar canımya...doktora yazdırmadan eczaneden alırsan sor bi bakalım sakıncası yok derse kullan hemen

tamam bebem öyle yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…