Benim yumurtlamaya la ilgili sorunlarım oluyor boş gebelik iste kimyasal falan yumurta kalitemi artırmak için ne yapmak gerekiyor veya hangi marka folik asit iyi ne yaptınız da hamile kaldınız ne tür kür kullandınız lütfen yazın çok sorun sıkıntı çektim tabi daha çok sorun sıkınti yaşayanlarda vardır ama 3 senedir elde edemedim hani oluyor ama ya düşüyor yada boş gebelik mol gebelik tarzı şeyler başıma geliyor bir gün tutucak çok içimden geliyor ama en son dusuğum benim umudumu kırdı gibi ama biliyorum Allah'tan ümit kesilmez genetige gittim 3 genimde yatkınlık var diğerleri normal
Genetiği bilmiyorum ama yumurta kalitesiyle ilgili dyt.kevserkurnaz var instagramda onu takip etmenizi tavsiye ederim. Hatta imkanınız varsa danışmanlık da alabilirsiniz. İnşallah hayırlısıyla hamile kalıp sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız yavrunuzu
Genetiği bilmiyorum ama yumurta kalitesiyle ilgili dyt.kevserkurnaz var instagramda onu takip etmenizi tavsiye ederim. Hatta imkanınız varsa danışmanlık da alabilirsiniz. İnşallah hayırlısıyla hamile kalıp sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız yavrunuzu