Kızlar halı konusunda çok acil yardım edin nolursunuz.Bugün son günüm !!!!!!

ajikal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009
1.323
1
36
merhaba kızlar 4 ay sonra evleniyorum,eşyalarımızı aldık,yerleştirdik,fakat halılarımızı alması beğenmesi kaldı,saray halıdan aldık eve getirdiler,beğenmedik bugün değiştireceğiz,lütfen bana fikir verin,salonum modern tarza benziyor,koltuk rengim ne açık ne koyu nasıl bir halı gider bilmiyorum,öncelikle baktığım halılardan göstereyim,bu arada resimdeki halı ve perdeye aldanmayın onların kayınvalidemin eşyaları,değişecekler.
salon1m.jpg
[/URL][/IMG]

salon2z.jpg
[/URL][/IMG]

salon3.jpg
[/URL][/IMG]

bunlardan beğendiğim bir kaç halı

hal1.jpg
[/URL][/IMG]

hal3.jpg
[/URL][/IMG]

bence 3. resimde ki halı gayet uygun odana. klasik tarz yerine modern tarz tercih etmeni tavsiye ederim.nacizane fikrim bu mutluluklar

bana sorarsan beğendiğin halılardan 3.derim ama hada güzel halılar var shaggy püsküllü falan onlar daha modern duruyo bu odaya en güzel krem renk gider bence kesinliklee

Saray Halı

bak saray halının sitesinden buldum bence çok güzel bi renk senin köşe takımınada çok güzel uyarr

bu iki halıda benim çok hoşuma gittii zevkler tartışılmaz sen beğenirmisin bilemem ama çok hoş olur bence

bu seçtiklerinin içinde 3.resimdeki halı derim bende...

2 çok açık daha düz bir model ,1 de güzel fakat daha klasik...

salon halısı olacağı için kesinlikle 2
birinci çok kalsik kalmış modern mobilyalarına
3. de çok nasıl desem oturma odası havasında..

kensilikle 2

bence 3üde değil
benım halılarımda saray halı
1. halıyı beğenirim ama çok klasik
2. halı cok sade biraz daha kahve krem biraz daha ağır birşeyler olabilir
3. halı ise arkadasın dediği gibi oturma odasına daha hoş duru gibi
bence siteye biraz daha bak sarayın

kızlar birbirinden farklı fikirler çıkıyo,eeesss bende çok beğendim ama cesaret edemiyorum,keşke hepsini toplayıp eve götürsem,tek tek serip baksam
bu halılar haricinde önereceğiniz halılar varsa çok memnn olurum

songün açmasaydın konuyu keşke canımm
biraz araştırıp bizde dhaa iyi fikirler vereblirdik..

bence 2 numara güzel..
ilerde koltuklarının kumaşını değiştirmeye karar versen bile,yine de büyük ihtimalle uyar bu halıyla..

güle güle huzurla otur evinde,hayırlı olsun arkadaşımopuyorumnanaktan

bence 2. en güzeli ve kesinlikle shagy alma salonun çok güzel çok basitleştirirsin

canım bence 1. halı asil ve kaliteliduruyor , diğerleriyle kıyaslaman bile abes geldi bana . 2 ve 3 halılar ise günlük mutfağa koridora bile serilebilecek tarzda basit, şahsen ben kendi evime şagi midir nedir onları sokmam

bence kesinlikle krem ya da ekru olmalı yoksa koltuğunu çok boğar. senin beğendiklerinden 2. ve 3. renk olarak olabilir ama desenleri daha modern başka halılar seçebilirsin, çünkü senin koyduklarının desenleri artık çok sıradanlaştı. mesela teknolog arkadaşımızın royal halıdan koyduğu modellerin rengi biraz koyu ama desenleri çok hoş

X