Kızlar hâlâ gebelik ihtimali olabilir mi?

Defnexxx

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2018
67
29
Benim reglim 6 gün gecikti Çok korkuyorum hamilelikten evli değilim. Bugün kan testi yaptırdım devlet hastanesi acilinde <0.5 çıktı. 4 gün önce yaptırmıştım yine 0.5 çıkmıştı. Çok stresliyim çok uyku uyuyamıyorum sürekli oldum mu diye kontrol etmekten bıktım normalde hiç gecikmedi düzenliydi 6 gün oldu kadın doğuma gittim o da betahcg istedi orda da 0.11 çıkmıştı ultrason baktı hiç bi sorun çıkmadı ve tarlusal verdi yarın son kez içicem ama hiç regl olacak gibi hissetmiyorum. Bu arada ilişkinin üzerinden 23 gün geçmiş başka bir ilişkim olmadı

Korkmama gerek yok değil mi ya?
İlişkinden hesapla eğer 20. Gün ve sonrasında test yaptıysan hamile olam olasılığın yok,tabi başka korunmasız bi ilişkin olmadıysa canım. Benimde bu ay stresten gecikti 13 gün hemde,doktorum aşırı stresten yumurtlaman durmuş dedi bana. Daha sonrasında oldum tabi,sal kendini o da gelicektir mutlaka.

Valla rahatladım ya bir nebze. Bugün yaptırdım testi ilişkiden tam tamına 23 gün sonra arada da başka ilişkim olmadı. İnternette çok asılsız bilgi var inaanı şüpheye düşürüyor valla.Doktorum bana tarlusal verdi adet söktürücü bakalım umarım en yakın zamanda olurum canım. Çünkü olmadıkça iyice strese giriyorum. Sen adet söktürücü kullanarak mı oldun

Hayır ben civanperçemi içerek oldum,o geciken adeti hemen getiriyor,ben bir de ella falan kullanmıştım düşün hormonlarım iyice kafayı yemişti. Civanperçemi tohumundan büyük bir bardak demledim 2-3 saat içinde adetim geldi. Ters ilişkiden hamile kalma ihtimalin çok az zaten. eğer 4-5 gün içinde gebelik testi yaptıysan onu dikkate al daha da stres yapma sen bekledikçe o gelmez biraz kendini rahatlat canım. Hamile falan değilsin yani.

Çok teşekkür ederim canım ya. Zaten benim ilişkim dahi olmadı ki elimde kalan sıvıdan dolayı şüphe duymuştum. Zaten bir regl olayım hormonlarıma baktırıcam

Çok teşekkür ederim canım ya. Zaten benim ilişkim dahi olmadı ki elimde kalan sıvıdan dolayı şüphe duymuştum. Zaten bir regl olayım hormonlarıma baktırıcam
Önemli değil :) Yok canım merak etme değilsin. Eline değecekte içinden geçecekte yumurtayı dölleyecekte ohooo evet ihtimal var ama bu yürürken sana şimşek çakmasından daha düşük bi ihtimal. İçin rahat olsun :)

Yok geç döllenme yok o yok bu okudukça insan neye inanacağını şaşırıyor zaten anlayamadım ben şu geç döllenmeyi bir türlü

Yok geç döllenme yok o yok bu okudukça insan neye inanacağını şaşırıyor zaten anlayamadım ben şu geç döllenmeyi bir türlü
Geç döllenme mesela nasıl biliyor musun 28 günlük döngüye sahip olan bir kadın normalde 14.gün yumurtlar fakat o ay bişeyler olur döngü kayar 14.gün değilde 20.gün 25.gün yumurtlarsın dolayısıyla adetinde 10-12 gün kadar gecikir bu geç yumurtlama oluyor o ara hamile kalırsanda geç döllenme oluyor.

Çok soru sordum ama kusura bakma:) Mesela ben 18inde ilişkiye girdim sperm hücresi 3 gün boyunca canlı kalabiliyor ya ben 3 gün sonra yumurtlarsam 18inde değilde 21inde mi döllenme oluyor

Çok soru sordum ama kusura bakma:) Mesela ben 18inde ilişkiye girdim sperm hücresi 3 gün boyunca canlı kalabiliyor ya ben 3 gün sonra yumurtlarsam 18inde değilde 21inde mi döllenme oluyor
Evet tahmini öyle oluyor,her türlü de 15-17.günden sonraki testler sonuç veriyor,yani değilsin zorlasanda olmazsın korkma :)

kızlar birşey sormak istiyorum bende. Eşimle yumurtlama günlerindeydi galiba ama geri çekmeyle korunarak ilişki yaşadık. İlişkiden 3 gün sonra falan adete 11 gün kala diyim, kasıklarımda adet olcakmışım gibi ağrı oldu, bel ağrım yoktu, ama gün geçtikçe göğüslerimde çok aşırı olmasa da hassasiyet, kasıklarımdaki ağrı ve batma devam ediyo, bel ağrısı hiç yaşamıyorum, mide bulantısı falan hiç yok,kokulardan tiksinme tarzı bişey yok, sık idrara çıkma falan da yok, baş ağrısı bacaklarda ağrı diyolar onlar yok, akıntımda yok kuru yani yumurtlamadan sonra akıntım yok denecek kadar az, o da açık renkli hissetmiyorum bile. Eşim ben eminim diyo ama ben tecrübelerinize dayanarak sormak ıstedim. çünkü ben her ay en kötü 10 ile 7 gün öncesinden ya gögüs hassasiyeti ya ara ara kasık ağrısı falan çekiyorum. Üşüme falan yaşamadım, ateş 36.4'lerde seyrediyo. Sizce bu durum nedir? size sormak istedim. bat: 3 ekim yani 8 gün falan var ağrılarım devam ediyo göğüs hassasiyeti de gün geçtikçe şu an artmakta. cevaplarınızı bekliyorum lütfen merakımı giderin :)

Batma bendeki en büyük belirtiydi.

Batma bendeki en büyük belirtiydi.
sürekli olarak bir batma olayı var yani böyle bıçak saplanır gibi girip çıkan değil hani üşütünce afedersiniz üstüne oturamazsınız bıçak saplanır kasılır kalırsınız ya öyle bişey ve kasık ağrısı ince ince bugün kasık ağrım hiç yok ama sanki bıçak batırmışlar öyle bişey var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…