Kızlar hâlâ gebelik ihtimali olabilir mi?

sürekli olarak bir batma olayı var yani böyle bıçak saplanır gibi girip çıkan değil hani üşütünce afedersiniz üstüne oturamazsınız bıçak saplanır kasılır kalırsınız ya öyle bişey ve kasık ağrısı ince ince bugün kasık ağrım hiç yok ama sanki bıçak batırmışlar öyle bişey var.
Bence ani iğne batması bıçak saplanmask oluyordu özellikle solda.

İŞTE ÖYLE BİŞEY DEĞİL DE BU, BAŞKA NELER YAŞADIN CANIM YA Bİ DE NE ZAMAN BAŞLADI BELİRTİLERİN?
YANİ SENCE DE ÇOK ERKEN DEĞİL Mİ BENİM YAŞADIKLARIM ANLAYAMADIM BENDE :/
Geri çekilmeyle korunmuşsunuz.
Tam koruma değil ama illaki az biraz koruma sağlamıştır.
Gebelik belirtileri hemen başlamaz.
İlişkiden 1 hafta sonra falan kendini hissettirmeye başlar.
Benim göğüste dokununca acıma,aşırı hassasiyet oluşmuştu.
Bir de kasık batması.
Bu kadar.

Geri çekilmeyle korunmuşsunuz.
Tam koruma değil ama illaki az biraz koruma sağlamıştır.
Gebelik belirtileri hemen başlamaz.
İlişkiden 1 hafta sonra falan kendini hissettirmeye başlar.
Benim göğüste dokununca acıma,aşırı hassasiyet oluşmuştu.
Bir de kasık batması.
Bu kadar.
tam koruma olmadığından dolayı şüpheleniyorum bende ya biz normalde condomla korunuyoruz ama o gün şans eseri bitmiş bide oyle yapalım dedik ama bi korkutmuyo değil beni şu an çocuk düşünmüyorum yeni evliyiz o yuzden açıkcası korkutuyo beni.

tam koruma olmadığından dolayı şüpheleniyorum bende ya biz normalde condomla korunuyoruz ama o gün şans eseri bitmiş bide oyle yapalım dedik ama bi korkutmuyo değil beni şu an çocuk düşünmüyorum yeni evliyiz o yuzden açıkcası korkutuyo beni.
Hamile değilsindir merak etme.
Gebelik belirtileri embriyo rahime tutunduğu anda başlar.
Yani beta hcg yükselmeye başladığı zaman.
O da 6-7 günü bulur.

ben yinede adetim gecikirse falan bi test alıp bakayım olmazsa çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için :) Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

ben yinede adetim gecikirse falan bi test alıp bakayım olmazsa çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için :) Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
Amin canım,Allah istediğin zaman evlat sahibi olmayı nasip etsin sana. :)

Amin canım,Allah istediğin zaman evlat sahibi olmayı nasip etsin sana. :)
Amiiin inşallah ya bende çok çok geciktirmicem zaten ama daha yeni evli olduğumuzdan biraz toparlanalım dediğimiz için bekliyoruz şu an hazır değiliz buna o yuzden hayırlısıyla ALLAH isteyene istediği zaman evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah :)

Amiiin inşallah ya bende çok çok geciktirmicem zaten ama daha yeni evli olduğumuzdan biraz toparlanalım dediğimiz için bekliyoruz şu an hazır değiliz buna o yuzden hayırlısıyla ALLAH isteyene istediği zaman evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah :)
Amin inşallah. :)

X