• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar hadi yazalım şimdiye kadar en memnun kaldığımız boya ve rengi

asahcakir09

Guru
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2009
791
4
296
37
Aydın
canlar böyle bir konu daha önce açıldımı bilmiyorum ama yani göremedim.ilk ben başlıyım en memnun kaldığım boya selective renkte 7.64 orta bakır kızııl sarısı hadi kızlar hem birbirimize yardımımızda olur belkiolumunekankayizsmile

benımde bır yıla yakındır favorım colorx 7 ve 8.1 ını karıstırarark elde ettıgım acık karamel, bu arada bununla ılgılı konu acıldı ama pek tutulmadı:)))

koleston küllü kumral.yeşertmeden turunculuktan kurtarıyor kesinlikle.

bnede koleston natural vanilya sarısı aldım ama dah vesater edipte kullanamadım 3 yıldır saçlarım bakır çok sıkıldım artık ama küllü de hiç yakışmıyo bana ne yapacağımı şaırdım kolesron saçımı ne kadar açar bilemiyoruCADIARZUm hiç

saçın boyalı sanırım.belki bi ton açar rengini boya boyayı açmıyor pek çünkü.normalde vanilya sarısı hiç boyanmamış saçı oldukça açıyor.koyu kahve saçı karamel yapıyor bildiğim kadarıyla.istersen palette yoğun açıcı kullanıp sonra istediğin renge boya.

koleston- kızıl cazibe ( kurtulması cok zor ama her gören rengin adını soruyordu, cok da kalıcı hala kurtulamadım :) )

saçın boyalı sanırım.belki bi ton açar rengini boya boyayı açmıyor pek çünkü.normalde vanilya sarısı hiç boyanmamış saçı oldukça açıyor.koyu kahve saçı karamel yapıyor bildiğim kadarıyla.istersen palette yoğun açıcı kullanıp sonra istediğin renge boya.

canım paletteyle birkere açtım zaten oyüzden 1 ikinciye cesaret edemiyorum çünkü saçlarım çok ince telli bu bakır yapıştı kafama kurtulamıcam ben

önce küllü kumrala boya madem.gittikçe boyanın rengini bi ton açık kullan.mesela ilk küllü kumral 7.1 kullanıyorsun.sonraki ay açık küllü kumral 8.1 kullanarak açabilirsin saç rengini.bakırdan kurtulmak zor ama imkansız değil.

Back