- 19 Eylül 2014
- 390
- 123
- 53
- Konu Sahibi yazyagmurumm
Kizlar başladım bende bugün :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canım umarım işe yarar bende az sonra şaçlarımdaki yağları yıkıycam resim paylaşmayı düşünüyorum bakalım uzamış mı Bi an önce rapunzel olsak keşke. Ama tabi bu hemen mümkün değil sabır gerek. vee bi bakmışız saçlar belimizdeKizlar başladım bende bugün :)
Ay insallah yaa. Benim sacim cok cok yavas uzuyor. sinameki ve lavanta kuru uyguluyorum. Yeni basladim ise yarar umarimHayırlı olsun canım umarım işe yarar bende az sonra şaçlarımdaki yağları yıkıycam resim paylaşmayı düşünüyorum bakalım uzamış mı Bi an önce rapunzel olsak keşke. Ama tabi bu hemen mümkün değil sabır gerek. vee bi bakmışız saçlar belimizde
Benimki çok hızlı uzardı ama popomdaki saçı erkek gibi kestirince saç küstü ne yzık ki.Ay insallah yaa. Benim sacim cok cok yavas uzuyor. sinameki ve lavanta kuru uyguluyorum. Yeni basladim ise yarar umarim
Canım biraz uzama var :) ve bu şaşırtıcı normalde uzama 4. Kür veya 8. Kür sonrasında olur.Ilk resim kur baslangici 14 eylul. Ikinci bugun cekildi. Bakalim bir de siz yorumlayin. Ilk resim bor turlu duzelmedi. Neden yan cikiyor anlamadim.
Canım biraz uzama var :) ve bu şaşırtıcı normalde uzama 4. Kür veya 8. Kür sonrasında olur.
Ben sinameki ve lavantayi kullaniyorum bende cok koku olmadi pantenele yikiyorum sacimiKokudan dolayı sinemakiyi bırakcam kızlar
Şimdi lavanta kürüne başlıycam. Elimde bir sürü bemix ampul, sinemaki, badem yağı kaldı hepsi çöpe gitcek şimdi ya.
Ben lavantada sinamekide kullaniyorum . Bende koku olmuyor cok ama sampuanla alakali olabilirKokudan dolayı sinemakiyi bırakcam kızlar
Şimdi lavanta kürüne başlıycam. Elimde bir sürü bemix ampul, sinemaki, badem yağı kaldı hepsi çöpe gitcek şimdi ya.
Kokudan dolayı sinemakiyi bırakcam kızlar
gecmiş olsun canımKızlar kuaföre uçlarndaki yamuklugu düzelt dedim hem kısalttı hemde daha yamuk kesti.