• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Kızlar hadi bakalım 1 sene boyunca saç uzatalım ( Resimli )

Kizlar başladım bende bugün :)
Hayırlı olsun canım umarım işe yarar :KK25: bende az sonra şaçlarımdaki yağları yıkıycam resim paylaşmayı düşünüyorum bakalım uzamış mı :KK54: Bi an önce rapunzel olsak keşke. Ama tabi bu hemen mümkün değil sabır gerek. :KK12: vee bi bakmışız saçlar belimizde :KK68::D

Hayırlı olsun canım umarım işe yarar :KK25: bende az sonra şaçlarımdaki yağları yıkıycam resim paylaşmayı düşünüyorum bakalım uzamış mı :KK54: Bi an önce rapunzel olsak keşke. Ama tabi bu hemen mümkün değil sabır gerek. :KK12: vee bi bakmışız saçlar belimizde :KK68::D
Ay insallah yaa. Benim sacim cok cok yavas uzuyor. sinameki ve lavanta kuru uyguluyorum. Yeni basladim ise yarar umarim

Arkadaşlar ben bu hafta hiç bir bakım yapamadım sonuç olarak sinemaki kürünü de aksattığım için tüm yaptıklarım boşa gitti :mad:

Sizler neler yaptınız? :KK48:

Selam kızlar
Yazmayalı 3 sinameki bakımı yaptım saçlarıma, tarihleri ile birlikte birazdan ekleyeceğim. Yorumlarınızı bekliyorum.

Ilk resim kur baslangici 14 eylul. Ikinci bugun cekildi. Bakalim bir de siz yorumlayin. Ilk resim bor turlu duzelmedi. Neden yan cikiyor anlamadim.

Eklentiler

• 20140914_135829.jpg
    20140914_135829.jpg
    192,2 KB · Görüntüleme: 172
  • IMG_20141006_092809.jpg
    IMG_20141006_092809.jpg
    1 MB · Görüntüleme: 189
Ilk resim kur baslangici 14 eylul. Ikinci bugun cekildi. Bakalim bir de siz yorumlayin. Ilk resim bor turlu duzelmedi. Neden yan cikiyor anlamadim.
Canım biraz uzama var :) ve bu şaşırtıcı normalde uzama 4. Kür veya 8. Kür sonrasında olur.

Canım biraz uzama var :) ve bu şaşırtıcı normalde uzama 4. Kür veya 8. Kür sonrasında olur.

Ben de uzama hissediyorum ama emin olamadım. Belki kendim öyle sanmak istiyorum da bana öyle geliyordur diye düşündüm. Bundan 3 yıl evvel sinemaki kürü yaptım ve uzama olmamıştı. Saçlarımın tepkisi mi değişti ne?
Ama sevindim, sen de aynı fikirdesin:KK49:

Kızlar benim saçlarm dalgali oldugu icin uzama belli olmuyotdu bende cm cm ölçmeye basladim artik. Gecen aydan bu aya 3 cm uzamış

Kokudan dolayı sinemakiyi bırakcam kızlar :KK61:

Şimdi lavanta kürüne başlıycam. Elimde bir sürü bemix ampul, sinemaki, badem yağı kaldı hepsi çöpe gitcek şimdi ya. :KK34:

Kokudan dolayı sinemakiyi bırakcam kızlar :KK61:

Şimdi lavanta kürüne başlıycam. Elimde bir sürü bemix ampul, sinemaki, badem yağı kaldı hepsi çöpe gitcek şimdi ya. :KK34:

Benim de esim cok sorun yapiyordu baslarda. Sonra nette sinamekiyi surdukten sonra fon makinasiyla hagif kurutunca koku azaliyor diye okudum. Simdi oyle yapiyorum. Sinemaki sonrasinda da hindistan cevizi yagi kullaniyorum. Koku sorunumu buyuk orsnda cozdum.

bende uzatıyorum saçımı.ama bi iki haftada bir dökülme karşıtı bi markanın bakım yağını sürüp bi gün bekletiyorum.bide saçlarım kuru kırılmasın diye uçlarına bakım serumu yagı falan sürüyorum.öyle kürler uygulamıyorum.onların hepsi bende çok dökülme yaptı.zaten az saçım var.bide böyle denıycem :)

Back