• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar güzel fikri olann

Asbei

Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
6.379
11.187
248
Herkese merhaba kızlar. Bu akşam misafirlerim yemeğe gelecek. Yemekte özellikle köfte istediler. Ben de köftenin yanına ne yapacağımı bilmiyorum. Malum köfte tek başına da olmaz. Sizden ricam böyle köfteli bi menü fikri olan yazabilir mi teşekkürler şimdiden

Herkese merhaba kızlar. Bu akşam misafirlerim yemeğe gelecek. Yemekte özellikle köfte istediler. Ben de köftenin yanına ne yapacağımı bilmiyorum. Malum köfte tek başına da olmaz. Sizden ricam böyle köfteli bi menü fikri olan yazabilir mi teşekkürler şimdiden
Bence köftenin yanina patates püresi cok guzel olur :)

Kofte pilav

Fikirler güzel kızlar sagolun. Başka fikri olan yokmu

Köfteyi islim kebabı olarak hazırlasanız.. Yanına da sade bulgur pilavı veya pirinç pilavı.. Cacık, meze mis gibi olur.

Kuru köfte derseniz de önden bi çorba.. Köftenin yanına da patates biber kızartması yayık ayranı salata. Ben sarımsaklı yoğurtlu meze de yapıyorum yanına havuç ıspanak közlenmiş patlıcan veya kırmızı biber yoğurtlaması. Hem çok yakışıyo hem de zengin duruyo sofra :)

Evet ben de püreciyim
Tursu ayran pirinç pilavi çoban salata
Bi de lavas bulunsun sofrada

Köftenin yanina püre olur mu yaw
Püre etin yanina ıyi gider :kk77:
Mercimek çorbası
Köfte _ patates kızartması
Pilâv
Bir cesit z yağlı
Soğanlı bir salata
Ayran
Tatlı

Kaşarlı mantar
Buharda sebze(brokoli, karnıbahar ve havuç); üzerine tereyağı gezdirirseniz güzel oluyor.
Domates soslu biber kızartması

Köfte , patates , amerikan salata , pilav , yeşil salata , önden de güzel bir çorba... Sonrasında hafif sütlü bir tatlı....

Firinda elma dilimi patetes
Tarhana çorbası
Pilâv salata
Bir iki çeşit zeytin yağlı fasulye... barbunya
Patlican salatasi havuç salatasi
Mantar da olabilir firina atarsın

Ezogelin çorba
Köfte
Pilav
Közlenmiş domates biber
Sumaklı soğan
Piyaz
Ayran
Kolay bide tatlı yap

Kızlar süper başkaa

Patetesleri elma dilimi olarak hafif kızart tepsiye diz.üzerine köfteleri de hafif kızartıp diz.üzerine domates dilimle yuvarlak şekilde.6 7 tane sarımsak da at içine. Üzerine küçük bir kasede hazırladığın bir çorba kaşığı salça yarım çay bardağı su karisimindan dök ve fırına ver.bunlar pişmeye yakın fırından çıkar üzerine yeşil ve kırmızı biberleri diz tekrar fırına ver.yanına mercimek çorba yeşil salata pirinç pilavı ve mezelerden yap

Köftenin yanina püre olur mu yaw
Püre etin yanina ıyi gider :kk77:
Mercimek çorbası
Köfte _ patates kızartması
Pilâv
Bir cesit z yağlı
Soğanlı bir salata
Ayran
Tatlı
Olmaz mi hem de mis gibi olur :) ben köfteyi ızgara yapıyorum altına akışkan patates püresi üstüne domates sosuyla inanılmaz lezzetli oluyor tavsiye ederim :)

Back
X