- 22 Mayıs 2020
- 18
- 8
- 1
- 24
- Konu Sahibi Kvrckprenses01
-
Çok sabırsızim ve bir bebeğim olmasını çok istiyorum rabbim kimsenin kucağına boş birakmasinBaşlığa ithafen; Değildir gününüzün geçmesini bekleyin..
Konuya ithafen; 8 gün çok erken idrarda daha geç salgılanır ve testlerde silik çizgi çıktysa olma ihtimali var kesin sonuç için ya kan testi yapn yaa daa adetinizin geçmesini bekleyin..
Kan testideyapsam adet gecikmeden çıkmaz dimiÇok sabırsızim ve bir bebeğim olmasını çok istiyorum rabbim kimsenin kucağına boş birakmasin
8 gun once mi? İliskiden hemen sonra yapsaydiniz cikardi belkiBaşlığa ithafen; Değildir gününüzün geçmesini bekleyin..
Konuya ithafen; 8 gün çok erken idrarda daha geç salgılanır ve testlerde silik çizgi çıktysa olma ihtimali var kesin sonuç için ya kan testi yapn yaa daa adetinizin geçmesini bekleyin..
Konu sahibi ben değilim yav8 gun once mi? İliskiden hemen sonra yapsaydiniz cikardi belki
Sakin kal stres engelleyici bir unsur.. İnşaALLAH hamilesindir.. Kan testi yap orda çıkarÇok sabırsızim ve bir bebeğim olmasını çok istiyorum rabbim kimsenin kucağına boş birakmasin
Sakin kal stres engelleyici bir unsur.. İnşaALLAH hamilesindir.. Kan testi yap orda çıkablirÇok sabırsızim ve bir bebeğim olmasını çok istiyorum rabbim kimsenin kucağına boş birakmasin
ay cok pardon birden 8 gunu gorunce heyecanlandiysam demekKonu sahibi ben değilim yavBende 8 gün cok erken diyenlerdenim
Tatlım anliyorum seni bende.cok istiyorum günum gecti test yaptim negatif ti idrarda dr aradim bekle idrar testinde cikmaz hemen dedi ki senin daha reglin gecmemis bekle onve bir reglin geçsin insallah mujdeli haberi alirsin hepimiz aliriz cnmÇok sabırsızim ve bir bebeğim olmasını çok istiyorum rabbim kimsenin kucağına boş birakmasin
Hamilelik heycanından olsa gerekay cok pardon birden 8 gunu gorunce heyecanlandiysam demek
amin tesekkur ederimHamilelik heycanından olsa gerekHayırılısıyla, sağlıkla, zamanında kucağınıza alın inşaALLAH.
İnşallah canım benimTatlım anliyorum seni bende.cok istiyorum günum gecti test yaptim negatif ti idrarda dr aradim bekle idrar testinde cikmaz hemen dedi ki senin daha reglin gecmemis bekle onve bir reglin geçsin insallah mujdeli haberi alirsin hepimiz aliriz cnm
Sakin kal stres engelleyici bir unsur.. İnşaALLAH hamilesindir.. Kan testi yap orda çıkablir
Bekliyoruz güzel haberiAmin inşallah eğer hamileysem ilk burda paylasicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?