• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar gunum gecmeden gebelik testi yaptim sonuc negatif cikti sizce kesin sonuc mudur

Kvrckprenses01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2020
18
8
1
24
Kizlar adetime 8 gün vardı dün 2 tane gebelik testi yaptım ve sonuç negatif çıktı çok hafif hayali çizgi vardı sizce gebe olma ihtimalim halan var mi

Başlığa ithafen; Değildir gününüzün geçmesini bekleyin..
Konuya ithafen; 8 gün çok erken idrarda daha geç salgılanır ve testlerde silik çizgi çıktysa olma ihtimali var kesin sonuç için ya kan testi yapn yaa daa adetinizin geçmesini bekleyin..

Konuya ithafen; 8 gün çok erken idrarda daha geç salgılanır ve testlerde silik çizgi çıktysa olma ihtimali var kesin sonuç için ya kan testi yapn yaa daa adetinizin geçmesini bekleyin..
Çok sabırsızim ve bir bebeğim olmasını çok istiyorum rabbim kimsenin kucağına boş birakmasin

8 gun once mi? İliskiden hemen sonra yapsaydiniz cikardi belki🤣

Çok sabırsızim ve bir bebeğim olmasını çok istiyorum rabbim kimsenin kucağına boş birakmasin
Tatlım anliyorum seni bende.cok istiyorum günum gecti test yaptim negatif ti idrarda dr aradim bekle idrar testinde cikmaz hemen dedi ki senin daha reglin gecmemis bekle onve bir reglin geçsin insallah mujdeli haberi alirsin hepimiz aliriz cnm

Back