Lekeler, Çiller kizlar gunes lekelerine kesin cozum bilen varmi????

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

TDEMEZUN

CANIM OGLUM
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
15.988
46
2 sene once antalyaya tatile gittigimde cok fena yanmistim 2. derece yanik oldum her tarafim su topladi patladi ayni sicak suyla yanmis biri gibi olmustum..ve o yaniklar gecti fakat geride cile benzeyen gunes lekeleri birakti nasil kurtulabilirim kizlar yardimmm??????

Kendim denemedim.Ancak bu konuları çok araştıran biri olarak yeni keşfettiğim ve kullananlarında çok memnun kaldığı bir maske var.Fiyatı bir ara 180lira imiş.Adı PCO(KOYUN PLASENTASI MASKESı).Bu maske ciltte detoks etkisi yapıyor.Yani toksik maddeleri atıyor.Ciltteki lekelerin rengi inanamayacağınız bir hızla açılıyor.Cilt daha dolgunlaşıyor ve dirileşiyor.ıçindeki mineral ve vitaminlerde cildi destekliyor.Böylece kendinizi muhteşem bir değişim içinde buluyorsunuz.Bu maske bazı güzellik salonlarında uygulandığı gibi alıp kendiniz evde de uygulayabiliyorsunuz.Nette (güzellik sitesi )diye girerseniz bu maskenin olduğu siteyi bulursunuz.Orada bu maskenin hangi şehirlerde ve hangi eczanelerde ya da güzellik salonlarında olduğunu öğrenebiliyorsunuz.En kısa zamanda kendimde denemeyi düşünüyorum.Ayrıca bu maskeyi kullanmak için bir yaş sınırı yok.Her yaşta kullanılabiliyor..

Son düzenleme:
geçe yatmadan önce lavanta kürü iç canım çok 15 gün çok faydasını görürsün

geçenlerde televizyonda bi programda görmüştüm.yumurtanın beyazının içine 1-2 damla limon damlatıp maske olarak 7 dakika bekletiliyomuş.haftada 2 kere ve 5 hafta sonunda %30 oranında lekelerde düzelme oluyomuş.ben 2 kere yaptım lekelerde bi fark göremedim ama cildim daha diri oldu gibi.devam edicem...

Kendim denemedim.Ancak bu konuları çok araştıran biri olarak yeni keşfettiğim ve kullananlarında çok memnun kaldığı bir maske var.Fiyatı bir ara 180lira imiş.Adı PCO(KOYUN PLASENTASI MASKESİ).Bu maske ciltte detoks etkisi yapıyor.Yani toksik maddeleri atıyor.Ciltteki lekelerin rengi inanamayacağınız bir hızla açılıyor.Cilt daha dolgunlaşıyor ve dirileşiyor.İçindeki mineral ve vitaminlerde cildi destekliyor.Böylece kendinizi muhteşem bir değişim içinde buluyorsunuz.Bu maske bazı güzellik salonlarında uygulandığı gibi alıp kendiniz evde de uygulayabiliyorsunuz.Nette (güzellik sitesi )diye girerseniz bu maskenin olduğu siteyi bulursunuz.Orada bu maskenin hangi şehirlerde ve hangi eczanelerde ya da güzellik salonlarında olduğunu öğrenebiliyorsunuz.En kısa zamanda kendimde denemeyi düşünüyorum.Ayrıca bu maskeyi kullanmak için bir yaş sınırı yok.Her yaşta kullanılabiliyor..
saol canim..
geçe yatmadan önce lavanta kürü iç canım çok 15 gün çok faydasını görürsün
saol canim ama ben kur yapip icemem hamileyim..ben bitkisel maskelerden sormustum bebege zarar vermiyecek yani..dogumdan sonra yaparim onuda belki dogmadan olmaz..
geçenlerde televizyonda bi programda görmüştüm.yumurtanın beyazının içine 1-2 damla limon damlatıp maske olarak 7 dakika bekletiliyomuş.haftada 2 kere ve 5 hafta sonunda %30 oranında lekelerde düzelme oluyomuş.ben 2 kere yaptım lekelerde bi fark göremedim ama cildim daha diri oldu gibi.devam edicem...
a.s.a.s.

mehaycığım,netten (güzellik sitesi ) diye değil direk ( PCO MASKESı) diye yazarsan çıkıyor.Kusura bakma yanlış yazmışım.Ayrıca bu maskenin bebeğine bir zarar vereceğini sanmıyorum.Çünkü çok doğal.Ama yine de doktoruna danışabilirsin.

X