- 9 Mayıs 2024
- 995
- 300
- 23
-
- Konu Sahibi Hayirligunler678
Görsel yükleyin bakalımAdetime bir hafta kaldı. Test yapayım dedim çok hayalet bir çizgi çıktı gözle zor seçiliyor sonra ikinci ve sonra üçüncü hepsi aynı çıkıyor. Test markası prodoctor sizce doğruluk ihtimali varımdır yeni bir gebelik mi
İlk 5 dk içinde çıktıysa doğrudur. Hafif silik gördüm bende zaten 1 hafta varmış 2 gün sonra tekrarlayın daha net çıkması gerek
Oladabilir daha çok erken ben 1 seneyi doldurdum bu ay çocuk istiyorum olmazsa adetin 2. Günü hormon testine gidecektim ondan kendimi hazırlamak istedim yapayım test dedimBana negatif gibi geldi testler.
Hemen belli belirsiz gözüküyor her yaptığımda dediğin gibi erken daha ya 2 gün sonra yada yarın ilk idrarla yapayım diyorum sizce napayımİlk 5 dk içinde çıktıysa doğrudur. Hafif silik gördüm bende zaten 1 hafta varmış 2 gün sonra tekrarlayın daha net çıkması gerek
Bugün yaptıysanız 2 gün sonra tekrar yapınHemen belli belirsiz gözüküyor her yaptığımda dediğin gibi erken daha ya 2 gün sonra yada yarın ilk idrarla yapayım diyorum sizce napayım
Oladabilir daha çok erken ben 1 seneyi doldurdum bu ay çocuk istiyorum olmazsa adetin 2. Günü hormon testine gidecektim ondan kendimi hazırlamak istedim yapayım test dedim
Tüm yorumlara açığım gece gece yorum yapman bile beni mutlu etti teşekkür ederimİyi yaptınız 1-2 gün sonra yine yapın eğer varsa (vardır belki ben görememiş olabilirim) koyulaşır. Hayırlısı olsun inşallah.
Sadece kasıklarıma arada vuran değişik bir ağrı var ama tam ortasına doğru. Memelerim şiş ve hassas ama normaldede adet öncesi oluyor. Belim çok ağrıyor. İştahım da tam tersi ne bulsam ağzıma sokuyorum tabiri caizse. İnşallah vardır yani inşallah ikimizinde olur ben çok istiyorumBenim testimde bu şekilde 2. çizgi silik çıkıyordu hatta o ay mide bulantısı kasık ağrısı bel ağrısı iştahsızlık vardı kesin hamileyim diyordum ama maalesef negatif çıktı sanırım bebeği çok istediğimden psikolojik olarak oluyor mide bulantım vs
İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin benimde şuan aşırı mide bulantılarım var uyumama engel olan mide bulantısından uyuyamıyorum dediğiniz gibi iştahım çok açıldı hiç sevmediğim bu zamana kadar canımın hiç çekmediği şeyleri canım istiyor adetime 1 hafta var doğum günümde 27 sinde doğum günüm için eşime hiç birşey istemediğimi hediye pasta istemediğimi o gün sadece test yapıp bebeğimizin müjdesini almayı hayal ediyorum o güne kadar bekleyeceğim gebelik testi yapmayacağımSadece kasıklarıma arada vuran değişik bir ağrı var ama tam ortasına doğru. Memelerim şiş ve hassas ama normaldede adet öncesi oluyor. Belim çok ağrıyor. İştahım da tam tersi ne bulsam ağzıma sokuyorum tabiri caizse. İnşallah vardır yani inşallah ikimizinde olur ben çok istiyorum
İlk 5 dk içinde çıktıysa doğrudur. Hafif silik gördüm bende zaten 1 hafta varmış 2 gün sonra tekrarlayın daha net çıkması gerek
Prodictor deneyin ya da laboquickEki Görüntüle 3467005
Bu sabah yaptım yine bir çizgi oluyor ama bilmiyorum ya ne zaman gerçekten gösterir bugün 6 gün kalmıştı. Acaba en etkili test hangis ondan alsam
Canım bu dağılmış bozuk olaraabilir yarın sabah yine dene istersen. Prodoctor çok öneriliyorEki Görüntüle 3467005
Bu sabah yaptım yine bir çizgi oluyor ama bilmiyorum ya ne zaman gerçekten gösterir bugün 6 gün kalmıştı. Acaba en etkili test hangis ondan alsam
Prodoctor zaten bu valla çok istiyorum olsun diye ama bilmiyorum işte. Elimde testte kalmadı bakalım bekleyeceğim adet günümü artıkCanım bu dağılmış bozuk olaraabilir yarın sabah yine dene istersen. Prodoctor çok öneriliyor