Kızlar granit tencere yorumlarınız var mı

Ben bernardo almıştım tırt çıktı çizilmesin diye makineye bile atmadım elimde yıkadım sadece kapağını attım bir gün makineyi açtığımda tuzla buz olmuş kapağı,bir kaç gün sonra tencerenin sapı elimde kaldı çizik desen dikkat etmeme rağmen olmuştu kısacası 6 ay bile olmadan çöp oldu.

B....o kullanıyorum güzel
küfür gibi neden sansürlediniz ki tencere markası vermek yasak mı

ben de schafer kullanıyorum memnunum. Ama korkmaz gusto plus çok hoşuma gidiyor. Metal kaşıkla da çizilmez diyorlar ama denemedim bilemiyorum

konunun yeri burası değil muhtemelen tasinacak

Ben karaca granit aldım ama piyasadaki sıradan karaca granit değil. Serinin ismi Karaca Natureline wood stone diye geçiyor, google dan bakabilirsin.
Fiyatı biraz daha pahalı ama gerçekten oldukça ağır koyu renk ahşaptan kulpları , pilav falan yapışmıyor çok memnunum. Tabiki makineye atmıyorum, tahta kaşık yada silikon spatula kullanıyorum çizilmemesi için.

Bernardo’dan aldım ben.
Blendır falan çizmiyor hiç ancak ben tencerelerimi makineye atmıyorum o yüzden makinede deforme olur mu bilmiyorum. Onun dışında memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…