- 27 Eylül 2017
- 559
- 344
- 41
- Konu Sahibi Hayallerimvarbenim
Acil granit tencere markası istiyorum çünkü hep çizildi biseye yaramadı söyle dayanıklı saglıklı bişey önerin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emsan titan granit on numaraAcil granit tencere markası istiyorum çünkü hep çizildi biseye yaramadı söyle dayanıklı saglıklı bişey önerin
Granit, seramik, titanyum hepsi çiziliyor. En güzeli çelik tencere hem sağlıklı hem de çizilcek mi korkusu yok. Ama tefalin titanyumları en dayanıklısı. Yine de dikkatli kullanmak gerekiyor.Acil granit tencere markası istiyorum çünkü hep çizildi biseye yaramadı söyle dayanıklı saglıklı bişey önerin
küfür gibi neden sansürlediniz ki tencere markası vermek yasak mıB....o kullanıyorum güzel
Hangi seri tam olarak ?Emsandan aldım. Mükemmel çıktı.
Emsan titangranitHangi seri tam olarak ?
Ben ballerini die bi markadan tava almistim bicak giriyor bana misin demiyor masallah gayet iyi
ballerini tabi ki efsane olmalı cok pahalı ciddenBen ballerini die bi markadan tava almistim bicak giriyor bana misin demiyor masallah gayet iyi
Ben alali bi 4 -5 yil oluyor ama 50 tl fallandi orta boy bir tava yani iyi bir marka oldugunu bilerek almadim sizden ogreniyorum şu anballerini tabi ki efsane olmalı cok pahalı cidden