Kız İsteme kizlar geliyorlar ama acil yardima ve tavsiyelerinize ihtiyacim var...

cansubeauty

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2010
993
1
0
- Yurtdışı
herkeze merhabalar,ilk actigim konu degil, söz isteme vs daha konularim var okuyanlar bilir neyse hemen konuma geciyorum kizlar sonunda geliyorlar tarih belirlendi 21.01.2011 de geliyorlar tam 1 hafta sonra :26::52::18: sevgilim Nürnberg sehrinden,ben ise Berlinde oturdugum icin isteme ve söz bir arada olucak mesafe yüzünden, benim yasim 19 sevgilim 24 , ikimizinde cok iyi islerimiz var cok sükür yani o seylerden bir sorun yok, benim sorunum su , türk kahvem af edersiniz imamin abdest suyu gibi oluyor :( :50: tam ölcülere göre yapiyorum karistiriyorum bakiyorum su cok duru biraz daha biraz daha kahve ekliyorum kalinlassin diye sonra ap acii birsey cikiyor ortaya :53::50: ne yapicam bilmiyorum, o gün malesefki kimse kahvemi pisirmiyecek veya yardimda edemiyecek prova yapmaya düsünüyorum ama ne biliyim ya uff cok kafama takiyorum köpüklü ve güzel kahve nasil yapabilirim varmi tavsiyeleriniz fikirleriniz kizlar? yardimci olursaniz cok sevinirim, birde geldiklerinde cok kalabalik olacaklari icin acayip utanirim ya:26::18: babama kahve uzatirken utancimdan yerin dibine gecicem biliyorum, hic hayal edemiyorum annem babam oturmus kahve iciyor isteme muhabbeti ediliyor müthis bir sIkInti bir utanma duygusu basiyor bana, düsününce bile okadar cok utaniyorumki cok tuaf , ne yapabilirim kizlar? sizce bu normalmi , yardimlarinizi bekliyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
:9: şimdiden hayırlı - uğurlu olsun. çok güzel işler bunlar. kahveyi dertlenme, çok cüzzi rakamlara tük kahvesi makinesi, işini çok kolaylıkla görür. çok pratik. onun dışında annem ve baban emin ol garip tarif edilemez bir mutluluk ve hüznü yaşıyor olacaklar. herşey çok güzel olacak emin ol. kahve kötü olsa da kimse bunu sana söylemez ayrıca rahat ol :16:

:9: şimdiden hayırlı - uğurlu olsun. çok güzel işler bunlar. kahveyi dertlenme, çok cüzzi rakamlara tük kahvesi makinesi, işini çok kolaylıkla görür. çok pratik. onun dışında annem ve baban emin ol garip tarif edilemez bir mutluluk ve hüznü yaşıyor olacaklar. herşey çok güzel olacak emin ol. kahve kötü olsa da kimse bunu sana söylemez ayrıca rahat ol :16:

haklisin valla ben cok büyütüyorum sanirim:26: insallah dedigin gibi hersey güzel olur :) yorumun icin tskler, 1 hafta var belkide deniye deniye köpüklü kahve yapmasini basaririm o gün kim bilirrr :1:

Hayırlı olsun cnm. bizede pazar günü tanışmaya gelecekler bende çok heyecanlıyım :66:
kahveyide kişi başına dolu dolu 1 tatlı kaşığı kahve ve yine tatlı kaşığıyla normal olarak şeker koy.sonra fincan ölçüsüyle kaç kişilerse ona göre suyu koyarsın.pişirmeden önce güzelce bi karıştır.ateşe koyduktan sonra sakın karıştırma.köpükler hafif yanlardan kaynamaya başlayınca fincanlara koy yarısına kadar.sonra tekrar ateşte kaynat.tekrar kahveyi koyarken kenarından koyki ortasından köpükleri açılmasın.1 cezvede en az 3 veya 4 kişilik yap ok.daha iyi olur.
benim kahvemi annem babam begeniyor sende bi dene bakalım ne diyecekler.
eger denersen yaz cnm merak ederim şimdi :)

Hayırlı olsun cnm. bizede pazar günü tanışmaya gelecekler bende çok heyecanlıyım :66:
kahveyide kişi başına dolu dolu 1 tatlı kaşığı kahve ve yine tatlı kaşığıyla normal olarak şeker koy.sonra fincan ölçüsüyle kaç kişilerse ona göre suyu koyarsın.pişirmeden önce güzelce bi karıştır.ateşe koyduktan sonra sakın karıştırma.köpükler hafif yanlardan kaynamaya başlayınca fincanlara koy yarısına kadar.sonra tekrar ateşte kaynat.tekrar kahveyi koyarken kenarından koyki ortasından köpükleri açılmasın.1 cezvede en az 3 veya 4 kişilik yap ok.daha iyi olur.
benim kahvemi annem babam begeniyor sende bi dene bakalım ne diyecekler.
eger denersen yaz cnm merak ederim şimdi :)

seninde hayirli olsun canim:) mutlaka deniyecegim insallah güzel yaparim:) haber veririm canim tskler tarif icin

cnm hayırlı olsun kahveyi bencede dert etme benim büyük ablam yapmıştı diğer ablamın kahvesini isteme olurken oda erkek tarafına dağıtmıştı seninde annen yapsın sen dağıt yada şimdiden annen öğretsin göstersin deneye deneye yaparsın ve şahane olur bence telaşlanma bunlar küçük detaylar :1:

cnm hayırlı ugurlu olsun inşallah..
aslında güzel olması kahvenin kalitesine bağlı..
her fincan başına 1 tatlı kaşıgı kahve içtiklerine görede şeker koy ama fazla karıştırma şekeride sonradan atma ki köpüklü olsun..güzel yapacaksın güzeell :27:

canım çok mutlu oldum adına allah tamamına erdirsin özel mesaj kutun doluymuş silermisin cnm bu konuda bişeyler sormam lazım sana

Son düzenleme:
Back