Gelinlik Modelleri Kızlar gelinliğimi yeni diktirdim. Yorumlarinizi bekliyorum :)

Öncelikle hayırlı olsun. gelinliğin arka kısmı güzel fakat bel kısmı biraz bol gibi duruyor. Şimdiden mutluluklar

merhabalar, bende gelinliği çok da içine sinmemiş birisi olarak yazayım,
o günün büyüsü ile her şey çok daha güzel olacak diye inanıyorum.

saç makyaj ona göre olacak, Allah da hakikaten gelinlere nur indiriyor sanki, bir güzellik geliyor...

henüz yaşamadım ama nişandan hatırladığım kadarıyla, o gün gözüm elbisemi görmemişti, nişanı bile fark edememiştim ...
düğünde de aynı şekilde olacağını düşünüyorum...

Bir çırpıda geçiveriyor, gelinliğim şöyleydi böyleydi diye düşündüğünüze değmeyecek..
mutluluktan insanın gözü görmüyor ki...

etrafınıza saçtığınız enerji güler yüz, mutluluk hepsi gelinliği geriye atar zaten..
tadını çıkartmak lazım...

mutluluklar diliyorum..

gelinlik gayet güzel özellikle etek kısmına bayıldım ama üst kısmında biraz düşünmen lazım canım.şöyle ki seni olduğundanda kilolu gösterecek.yani böyle birşeyi incecik mankenler bile giyseler kilolu gözükeceklerine hiç şübhem yok.o yüzden eğer ki tekrardan düzeltme gibi bir şansın varsa yaptır tekrardan üst kısmını.biliyorum zor ama yinede sormak lazım ama dediğim gibi etek kısmı harika.mutluluklarr.:)

Cok tesekkur ederim. Sordum maalesef ki ust kismi degistirme sansi yoknus. Ben cok daha guzel sekilde dusundum ama maalesef ki uygulatamiyorum. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…