- 25 Aralık 2014
- 5.669
- 4.736
Bencede çiçekler çok fazla hem şişirmiş hem de göz yoruyor... Sadece arkasını beğendim gelinliğin...Guzel ancak zaten incecik degilsiniz o cicekleri oraya koymak seni oldugundan fazla şişirmiş sadece hayırlı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bencede çiçekler çok fazla hem şişirmiş hem de göz yoruyor... Sadece arkasını beğendim gelinliğin...Guzel ancak zaten incecik degilsiniz o cicekleri oraya koymak seni oldugundan fazla şişirmiş sadece hayırlı olsun
Arkasına bayıldım. Mutlulukla giy. Önerim olacak ama. Bence askı kısımlarını iptal ettir ve straplez giy. Çünkü çiçekler arkadaşların da dediği gibi boğmuş biraz. Yaka kısmı çok yukarıda bitiyor. yine çiçekler yüzünden. Yerinde olsam, yakadaki iki sıra çiçekleri söktürüp, iki santim yakayı açıp Çiçekleri çok sık olmayacak şekilde eklettirirdim. Bir de beli nasıl fermuarımı mı bilemiyorum, beli daralttırırdım.
arka kısmı cok guzel.ancak cıceklerı onden daha kucultmen gerkıo.tebrıkler.allah mutlu etsın
banlıydım yazmak istedim yazamadım. aile mutasıp yakayı açamıyorum diyorsun, o halde arkanın ipleri iyice sıktır incelsin belin. olabildiğince sıktır yani. : )) bir de düğünden önce de sıktırmayı dene düğün günü ipler patlamasın.
Balım gayet guzelsin
İncecik kizsin ayrıca, görmesek inancaz yani çok guzel bi gelin olucaksin:)
çiçekler çok fazla boğmuş ve estetik bi dizilişi yok gereksiz olmuş hemde çok iri çiçekler
gelınlıgın arkası super rengıde guzel :)
allah mutlulugunuzu daım etsın
Canım benim kimsenin dediğini kafana takma. Sen içinde mutlu musun? Tamamdır.
Gerisi boooş :) Zaten en çirkin kadın en çirkin gelinliği giyse bile bir prenses gibi olur. Çünkü adı "Gelinlik"
Her kıza yakışır gelinlik, oohh döktür döktür oyna benim içinde