Gelinlik Modelleri Kızlar gelinliğimi yeni diktirdim. Yorumlarinizi bekliyorum :)

Arkasına bayıldım. Mutlulukla giy. Önerim olacak ama. Bence askı kısımlarını iptal ettir ve straplez giy. Çünkü çiçekler arkadaşların da dediği gibi boğmuş biraz. Yaka kısmı çok yukarıda bitiyor. yine çiçekler yüzünden. Yerinde olsam, yakadaki iki sıra çiçekleri söktürüp, iki santim yakayı açıp Çiçekleri çok sık olmayacak şekilde eklettirirdim. Bir de beli nasıl fermuarımı mı bilemiyorum, beli daralttırırdım.

Arkasi ipli. Yakasini da bilerek ustye yaptirdim, cunku nisanlimin ailesi ozellikle o kismi acik istemediginden. o ön kismi daha minik papatyalarla bezeticem. Umarim olur

arka kısmı cok guzel.ancak cıceklerı onden daha kucultmen gerkıo.tebrıkler.allah mutlu etsın

arka kısmı cok guzel.ancak cıceklerı onden daha kucultmen gerkıo.tebrıkler.allah mutlu etsın

Bugun gelinlikcime gidip söylivem, minik papatyalar yapmasini isticem. Umarim sorun etmez ama minik papatyalarla begenecegime eminim. .

Şu gelinliğin fikrine benziyor sizinkisi ama sizde böyle durmamasının sebebi çiçekler çok büyük , yaka çok yukarıda, boy da sanırım fark ettiren diğer özellik. Mutlulukla gfiyin biraz düzeltmeyle daha iyi olabilir

Eklentiler

• 48b9e212831205d1fb74d7f924ab83cf.jpg
    92,2 KB · Görüntüleme: 147
üst kısmı fazla çiçekli gibi geldi bana
siz begendiyseniz sorun yok
güle güle mutlulukla giyin

banlıydım yazmak istedim yazamadım. aile mutasıp yakayı açamıyorum diyorsun, o halde arkanın ipleri iyice sıktır incelsin belin. olabildiğince sıktır yani. : )) bir de düğünden önce de sıktırmayı dene düğün günü ipler patlamasın.

Ayyy arkasi acik fotomu koydum sandim bi an :)) oyle yapmamisim dimi?? Cunku kirptigimi koydum buraya. Normalde ipleri sıkılmadığı icin sirtim acik biraz. Zaten olabildigince sıktıricam dediginiz gibi :) umarim patlamaz :))

Bu arada gelinlikciyle konustum, ön cicekleri degistirmiyor

çiçekler çok fazla boğmuş ve estetik bi dizilişi yok gereksiz olmuş hemde çok iri çiçekler

Keske düzelttirebilseydim ama artik yapilacak bir sey yokmus. . Belki arkadan tam sıkıldığında guzel durur -belki- hic bilemiyorum. Minik papatylarala bezeli olabilse tam benim.tarzim olacak bu ggelinlik. Cunku gunluk hayatta da abartiyi sevmiyorum. Naif minik papatylar tam benlikti ama yapacak bir sey yokmus iste

gelınlıgın arkası super rengıde guzel :)
allah mutlulugunuzu daım etsın

Canım benim kimsenin dediğini kafana takma. Sen içinde mutlu musun? Tamamdır.
Gerisi boooş :) Zaten en çirkin kadın en çirkin gelinliği giyse bile bir prenses gibi olur. Çünkü adı "Gelinlik"

Her kıza yakışır gelinlik, oohh döktür döktür oyna benim içinde

Çok tesekkur ederim. Moral verdin valla :) önü icin duydugum yorumlar az biraz üzdü beni. En.kotusu de yapilavak bi sey olmamasi, ama ben dugun gunu guzel olacagina inaniyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…