• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Gelinliğimi satıyorum; bence çok güzel ;)

aldığınız gelinlikçiye sordunuz mu? belki geri alırlar belirli bir ücret karşılığında. kendisi dikmiş sonuçta iyi kötü satar onu mutlaka ya da kiralar.

herşey kalite kalite oluyor ona bakarsan MAHMUTPAŞA da daha uygunada bulabilirdin. 200 tl gelinlikler var

Modeline bayıldım ama gelinliğin. Sadece parasına bakmadım. Modelini çok beğendim. Çok da güzel ilgileniyorlar sağ olsunlar :) Kalitesizlik değil, rekabet bu.

kusura bakma ama senin bedeninin gelinliği deil. eminim uzun boylu beli ince narin bayanlara daha çok yakışacaktır diye düşünüyorum ben.. kilolarını kamufle eden bi gelinlik alsaydın keşke para israfından başka bişi deil

kusura bakma ama senin bedeninin gelinliği deil. eminim uzun boylu beli ince narin bayanlara daha çok yakışacaktır diye düşünüyorum ben.. kilolarını kamufle eden bi gelinlik alsaydın keşke para israfından başka bişi deil

Hahha saol ya düşüncelerin için. . Benim bedenimin gelinliği olmadığını ilk senden duydum :))

muhtemelen yakınlarından böyle bişey duymazsın zaten:) onlar ne kadar yakışmış diye laf kalabalığı yaparlar malum gelinler bu günlerde hassas oluyo ben öyleydim mesela ordan biliyorum :) ben objektif olarak değerlendirdim sadece

Back