Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
aldığınız gelinlikçiye sordunuz mu? belki geri alırlar belirli bir ücret karşılığında. kendisi dikmiş sonuçta iyi kötü satar onu mutlaka ya da kiralar.
Modeline bayıldım ama gelinliğin. Sadece parasına bakmadım. Modelini çok beğendim. Çok da güzel ilgileniyorlar sağ olsunlar :) Kalitesizlik değil, rekabet bu.
kusura bakma ama senin bedeninin gelinliği deil. eminim uzun boylu beli ince narin bayanlara daha çok yakışacaktır diye düşünüyorum ben.. kilolarını kamufle eden bi gelinlik alsaydın keşke para israfından başka bişi deil
kusura bakma ama senin bedeninin gelinliği deil. eminim uzun boylu beli ince narin bayanlara daha çok yakışacaktır diye düşünüyorum ben.. kilolarını kamufle eden bi gelinlik alsaydın keşke para israfından başka bişi deil
muhtemelen yakınlarından böyle bişey duymazsın zaten:) onlar ne kadar yakışmış diye laf kalabalığı yaparlar malum gelinler bu günlerde hassas oluyo ben öyleydim mesela ordan biliyorum :) ben objektif olarak değerlendirdim sadece