• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Gelinliğimi satıyorum; bence çok güzel ;)

Arkadaşlar yani benim aldığım fiyat bu . Bu kadar tepkili cevabı anlamadım . Tamam olabilir istanbulda ankarada veya izmirde daha uygun . Ama dedigim gibi ben 3.500 aldım ge 1.500 vermeyi düşünüyorum .

Becerip acmadim başka yere konuyu . Bende bir derdim var kısmında yapabildim. Kusura bakmayın .

Ben de 4000 bin tl ye almıştım geçen sene ünlü br gelinlikçiden değdimi kesinlik le :) benimki taş filan olmadığı sade olduğu için 4000 bin di bide bu gelinlik yani bence 3500 etmez il il farkedebilir tabi ama dikimi filan çok kötü ya

Herkese merhaba, 30 mayısta düğünüm vardı. Ve gelinliğimi satmayı düşünüyorum. Malum asker eşi olduğumdan sürekli tayinciyiz. O yüzden peşimde taşımak isteniyorum. Bazılarınız soracak neden kiralamadın diye: çünkü kiralık 2800 diyince bizde 3500 satın alma fikrini daha uygun bulduk.

Gelinliğimin fotograflarını yüklüyorum birazdan..

Ne kadar pahalı dikilmiş ben 1000 liraya kiraladım 1200 e satındı ben evde yer olmicağı için satın almadım

Ben de Hasret Modada buna benzer diktirdim fransız dantel sevda modeli.. 2600 tl idi her şeyi de içinde... Kiralasam 2500 dedi.. Aldım diktirdiğim için... Fiyat çok da abartılı değil ama satmak çok zor... Bende duruyor hala ihtiyacı olan biri olursa düğünde giysin diye vereceğim sonra alır başka ihtiyacı olana veririm en fazla 3. kişiye veririm : ) İnsan düğününde en güzeli en iyisini olsun istiyor olabildiğince.. Bu yüzden anlıyorum

periost: 41399590 .!.:
Ben de Hasret Modada buna benzer diktirdim fransız dantel sevda modeli.. 2600 tl idi her şeyi de içinde... Kiralasam 2500 dedi.. Aldım diktirdiğim için... Fiyat çok da abartılı değil ama satmak çok zor... Bende duruyor hala ihtiyacı olan biri olursa düğünde giysin diye vereceğim sonra alır başka ihtiyacı olana veririm en fazla 3. kişiye veririm : ) İnsan düğününde en güzeli en iyisini olsun istiyor olabildiğince.. Bu yüzden anlıyorum
Canim benim anlayisin için çok teşekkürler

Arkadaşlar yani benim aldığım fiyat bu . Bu kadar tepkili cevabı anlamadım . Tamam olabilir istanbulda ankarada veya izmirde daha uygun . Ama dedigim gibi ben 3.500 aldım ge 1.500 vermeyi düşünüyorum .

Insan 3500e diktirince 500 liraya satmak garip gelir tabi ki ama ikinci eli 1500e almak da başkalarına garip geliyor doğal olarak.

Kaldı ki model kalçadan oturduğu ve uzun kollu olduğu için tadilat işi çok olur. Sadece üst bedeni daraltmaylafalan olmaz yani...

1500-2000e de çok rahat gidip diktirebilir istanbulda birisi. Kalitesiz kumaş olmasını önemsemiyor çünkü çoğu kişi

ben uzaydayım gelinliğimi 10.000 e diktirdim tacı duvağı 15.000 e geldi.....
yok mu artıran:KK70:

Çok yazık . Beğenmediysen ve pahalı bulduysan yorum yapmak zorunda ddeğilsin.
Her şey saygı çerçevesinde olmalı yorum dahi.. yine de fikriniz için teşekkürler

İstanbul' da beğendiğim gelinliği kına kıyafeti, gelin saçı, makyaj, araba süsleme, 2 poz fotoyla beraber 1,800' e diktiriyorum. Gelin çiçeği ve tacını saymıyorum bile.
Benim baktığım yerde kına kıyafetini veriyor ama seninkisi daha iyiymiş ya,hayırlı olsun :))

kesinlikle 1500 e satamazsın 500 e bile zor. 1000 liraya kına kıyafeti tacı duvağı şemsiyesi çiçeği tokası içinde kiraladım ben.. ve arkadaşların da dediği gibi üstünde çok tadilat yapılması lazım bedava versen zaten 200-300 lira sırf tadilata isteyecekler, kuru temizlemesi de cabası..

herkes fiyata laf etmişte çok ucuz gelinlikle pahalı gelinliği pek ala ayırt edebilirsiniz .. kumaşı duruşu kalitesi kendisini gösteriyor.. bende çok pahalıya aldım içime en çok aldığım sindi fiyatı yüksek diye değil duruşu kalitesi gelinliğin kendisini gösteriyor diye..satmayı bile düşünmüyorum herkesin dibi düşmüştü çkiralamak isteyen oldu hemde 1.300e vermedim:KK70: aldığına göre iyi fiyat vermiş.. alıcaksanız alın almıcaksanız yok ben herşey dahil 1800 aldım demeyin :KK70: komik geldi bana açıkçası gelinlik çok güzelmiş bence kumaş özelliğini bedenini boyunu yazssan işin kolaylaşır konu sahibi.

herkes fiyata laf etmişte çok ucuz gelinlikle pahalı gelinliği pek ala ayırt edebilirsiniz .. kumaşı duruşu kalitesi kendisini gösteriyor.. bende çok pahalıya aldım içime en çok aldığım sindi fiyatı yüksek diye değil duruşu kalitesi gelinliğin kendisini gösteriyor diye..satmayı bile düşünmüyorum herkesin dibi düşmüştü çkiralamak isteyen oldu hemde 1.300e vermedim:KK70: aldığına göre iyi fiyat vermiş.. alıcaksanız alın almıcaksanız yok ben herşey dahil 1800 aldım demeyin :KK70: komik geldi bana açıkçası gelinlik çok güzelmiş bence kumaş özelliğini bedenini boyunu yazssan işin kolaylaşır konu sahibi.

Beni anlayan birinin burda olmasi çok güzel canim Allah razı olsun ..
Bu arada kolları çıkabiliyor ayrıca straplez de olabiliyor . Bel kısmı tamamen deri işlemeli ve benim gelinligim soylemeyecektim ama cengiz Abazoglu özel tasarımından ayrıca istanbul da yapıldı. Beden 38 boy 1.75 kilo 58

Para değil derdim çok şükür durumum fena değil. Ihtiyacin sahibine bedavaya verebilirim. Kuru temizleme yapıldı 2 duvagin var uzun ve kısa dantel işlemeli. Çiçek de özel yapım . Ayakkabı da özel yapım ve hepsi dahil 1500 . Fazla mi bilmiyorum ama fazla değil dediler çünkü zarzor 3 ooo e yaptırdık pazarlıkları.

fazla değil fiyatı bence de, kumaş kalitesi çok önemli gelinlikte. evet 1000 tl ye gelinlik var ama duruşu kalitesi aynı olmuyor malesef. ben de sizin gibi satmak istedim asker eşiyim taşın taşın gereksiz yere durmasın dedim ama malesef satamadım çok ucuza da vermek istemedim tamamen dantel gelinliği,açıkcası biraz zor satarsınız 1500 e.

Bence yaptırdığınız fiyat çok pahalı değil normal bi fiyat .Ama bana garip gelen 30 unda giydiğiniz gelinliği 15 gün sonra satmak istemeniz.yani alırken zaten ben bunu satarım niyetiyle almışsınız sanırm ..ama çok zor durumda kalmadıkça kimse başkasından gelinlik almaz sanırım.

İstanbul' da beğendiğim gelinliği kına kıyafeti, gelin saçı, makyaj, araba süsleme, 2 poz fotoyla beraber 1,800' e diktiriyorum. Gelin çiçeği ve tacını saymıyorum bile.
herşey kalite kalite oluyor ona bakarsan MAHMUTPAŞA da daha uygunada bulabilirdin. 200 tl gelinlikler var

Alıcı çıkarsa satarim cikmazsa da sağlık olsun
Önemli değil. Malum tayinimiz sirnak a çıktı. Bende satayım dedim.

Back