Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese merhaba, 30 mayısta düğünüm vardı. Ve gelinliğimi satmayı düşünüyorum. Malum asker eşi olduğumdan sürekli tayinciyiz. O yüzden peşimde taşımak isteniyorum. Bazılarınız soracak neden kiralamadın diye: çünkü kiralık 2800 diyince bizde 3500 satın alma fikrini daha uygun bulduk.
Gelinliğimin fotograflarını yüklüyorum birazdan..
Canim benim anlayisin için çok teşekkürlerperiost: 41399590 .!.:Ben de Hasret Modada buna benzer diktirdim fransız dantel sevda modeli.. 2600 tl idi her şeyi de içinde... Kiralasam 2500 dedi.. Aldım diktirdiğim için... Fiyat çok da abartılı değil ama satmak çok zor... Bende duruyor hala ihtiyacı olan biri olursa düğünde giysin diye vereceğim sonra alır başka ihtiyacı olana veririm en fazla 3. kişiye veririm : ) İnsan düğününde en güzeli en iyisini olsun istiyor olabildiğince.. Bu yüzden anlıyorum
Arkadaşlar yani benim aldığım fiyat bu . Bu kadar tepkili cevabı anlamadım . Tamam olabilir istanbulda ankarada veya izmirde daha uygun . Ama dedigim gibi ben 3.500 aldım ge 1.500 vermeyi düşünüyorum .
Benim baktığım yerde kına kıyafetini veriyor ama seninkisi daha iyiymiş ya,hayırlı olsun :))İstanbul' da beğendiğim gelinliği kına kıyafeti, gelin saçı, makyaj, araba süsleme, 2 poz fotoyla beraber 1,800' e diktiriyorum. Gelin çiçeği ve tacını saymıyorum bile.
herkes fiyata laf etmişte çok ucuz gelinlikle pahalı gelinliği pek ala ayırt edebilirsiniz .. kumaşı duruşu kalitesi kendisini gösteriyor.. bende çok pahalıya aldım içime en çok aldığım sindi fiyatı yüksek diye değil duruşu kalitesi gelinliğin kendisini gösteriyor diye..satmayı bile düşünmüyorum herkesin dibi düşmüştü çkiralamak isteyen oldu hemde 1.300e vermedimaldığına göre iyi fiyat vermiş.. alıcaksanız alın almıcaksanız yok ben herşey dahil 1800 aldım demeyin
komik geldi bana açıkçası gelinlik çok güzelmiş bence kumaş özelliğini bedenini boyunu yazssan işin kolaylaşır konu sahibi.
herşey kalite kalite oluyor ona bakarsan MAHMUTPAŞA da daha uygunada bulabilirdin. 200 tl gelinlikler varİstanbul' da beğendiğim gelinliği kına kıyafeti, gelin saçı, makyaj, araba süsleme, 2 poz fotoyla beraber 1,800' e diktiriyorum. Gelin çiçeği ve tacını saymıyorum bile.