- 30 Ocak 2009
- 1.569
- 26
- 158
Sen gelinlik üzerindeyken mükemmel hissettiysen kendini boşver gerisi hiiiiççç önemli değil
valla ben gelinliğimin içerisinde ilk giydiğim andan beri ayıptır demesi peri gibi hissetmiştim kendimi kaydirigubbakcemile3 içime çok sindi önemli olanda o zatn içine sindiyse olsun bitsin ama ben beğendim :lepi:
canım gelinligin çok güzel hepsitamam olunca birkere daha atrsın artık resimleri bide öyle gömek isteriz.
en alt kat olmasa daha iyi olur sanki
sağol özlemcimmm işte buna bi askı etletcem şöle işli falan. bi de olmzsa etekte biraz oynama yaptırcam. aslında farklı da geliyo biraz böyle olunca. bakalım 3nisanda ilk provam olcak canımm o zaman karar vericem beğenmene çok sevindim. gercekten senin de gelinliğin çok güzellll:))))
çoooooooooooooookkkkkkkkk güzelll canımcım bayıldım sakın eteğinı kurcalama harıka duruo cook degısık özlemde begenmışş:))) tüğlü müğlü cok degısık bı gelınlık seçmişşsın gercekten orjınalını sakın bozma dusundurmesın etegı falan özlemın dıktırdıgı yerdemıydı senınkıde
ayy canım öyle mi diyosun beğendin miii
keşke resimler daha büyük olsaydı ..
ama gelinlik güzel begendım
cok begendim tatlım sanada cok yakışmış:lepi:
canım gelinligin çok güzel hepsitamam olunca birkere daha atrsın artık resimleri bide öyle gömek isteriz.
keşke resimler daha büyük olsaydı ..
ama gelinlik güzel begendım
çoooooooooooooookkkkkkkkk güzelll canımcım bayıldım sakın eteğinı kurcalama harıka duruo cook degısık özlemde begenmışş:))) tüğlü müğlü cok degısık bı gelınlık seçmişşsın gercekten orjınalını sakın bozma dusundurmesın etegı falan özlemın dıktırdıgı yerdemıydı senınkıde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?