• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Kızlar Gelinliğime Gelin:)

gelinliğimi beğendiniz mii

• Ankete Katılan
    119
  • Anket Kapalı .

tugsec

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2009
206
0
116
İstanbul
mrb kızlar gelinliğim bunun aynısı duvagı uzun ve işlemeli ayrıca tek bir askı yaptırıcam o da işli ve tüylü olacak lütfen yorumlarınızı bekliyorum :)))))))))))9:teytey:

Eklentiler

• $911.jpg
    $911.jpg
    8,5 KB · Görüntüleme: 121
  • $912.jpg
    $912.jpg
    7,6 KB · Görüntüleme: 123
  • $913.jpg
    $913.jpg
    8,3 KB · Görüntüleme: 117
  • $914.jpg
    $914.jpg
    8,5 KB · Görüntüleme: 81
  • $915.jpg
    $915.jpg
    6,8 KB · Görüntüleme: 165
foto küçükk ama güzel bişeye benziyor tatlımhihoyyyt

resimler büyük olsa bence daha net fikir verebiliriz :)

tatlımm güzel görünüyor,güle güle giy aysiradan mı aldın hafif onun tarzı gibi duruyor...yakışmış sana...şimdiden mutluluklar :nazar::

Son düzenleme:
kızlar nasıl büyütcem bilmiyorum ki akıl verin bana. yok canım ayşe firidinden bu. o kız da ben değilim:)

ayy sağol canımcım:) şimdi bekleyelim yorumları. eteği hakkında ne düşünüyosunuz değiştireyim mi sizce

eteği biraz düşündürüyo beni en alt katı ya da ortadaki olmasa mı diye düşünüyorum. çok mu süslü sizce ben beğeniyorum gelinliğimi kızlar ya teşekkür ederim sizlere

ayyy tuğbacımm süpeeeeeeeerrrrr gerçekten çok beğendim güle güle giy bitanemmm

eteğı çok güzel ve değişik

Sen gelinlik üzerindeyken mükemmel hissettiysen kendini boşver gerisi hiiiiççç önemli değil

valla ben gelinliğimin içerisinde ilk giydiğim andan beri ayıptır demesi peri gibi hissetmiştim kendimi kaydirigubbakcemile3 içime çok sindi önemli olanda o zatn içine sindiyse olsun bitsin ama ben beğendim :lepi:

Back