Gelinlik Modelleri kızlar gelinliğime bakarmısınız?

bitterlimon

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2012
18
0
16
Aydın

Kızlar gelinliğim bu model fakat üst kısımdaki güll çıkıp üstündeki güpürlerden olacak o kısımlar ve kolları zincir askı olacak sizce nasıl?

bence hoş.. sade ve şık.. zaten senin içine sindiyse gerisi önemli değil hayırlı olsun şimdiden :)

enzoani moneca diye bir modeli aslında ben tek gülünü istememiştim ama ilgilenen bayan çok hafif güpür koyalım dedi bende zincir askı çok istiyodum onada swaroski taştan soğun bir zincir askı denedi üzerine 23 hazranda düğünüm var mhtemelen bu hafta prowaya çağırır umarım güzel olur düğünden sonra son halini koyarm:)

Duvak konusunda kararsızım uzun tam boyumda istiyorum yanları aynı güpürden sizce nasıl olur kolları zincirmi daha iyi olur yoksa güpürmü?

Duvak konusunda kararsızım uzun tam boyumda istiyorum yanları aynı güpürden sizce nasıl olur kolları zincirmi daha iyi olur yoksa güpürmü?

:)çok teşkkür ederim ama bayan yurtdışına çıktığı için hala prowaya gidemedim kuduruyorum nasıl olucak dye inş güzel olurda pişman olmam üzerndeki değişikliklere kol ve duvak konusunda çok kararsız kaldı çokmu abartırım okadar yoğun zincir askıyla diye çok hoş askı modeli ama ne biliyim çok şıkır şıkır istemiyorum ama herkes çok sade gelnlik zaten hoş olur o askılar dedi son halini mutlaka koyucam prowadan sonra:)

Çok şık zarif bir model çok begendim canım Allah giymeyi nasip etsin :) Uzun duvak al bnce

bencede uzun duvak alınmalı bende cok begendım
Allah ıcıne sındırsın canım

çok teşekkür ederim allah kimsenin içinde bırakmasın ben straplez istedim ama ordaki bayanın elinde hazır askılar vardı denerken zincirleri yoğun bir askı gösterdi çok hoşuma gtti açıkçası ama hala prowaya çağırmadı bu hafta açıköğretim sınavı var e benm eşyalarım gelicek önümüzdeki hafta çeyizim alınıcak Sonra sadece bi hafta kalıyo xaten allahım çalışıyorum neye nasıl yetişçeğimi şaşaırdım daha hala prowaya bile gdemedim bende sizlerden yorum alıyorum ilk prowada çekip fotosunu koyucam umarım ozamanda beğenirsiniz,üzernde güpür askımı yoksa zincir askımı bitek onda kararsızkaldım :S:S:S:S:S:S:S

Bence de bu haliyle cok hos :)
Mutluluklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…