- 3 Ekim 2018
- 218
- 97
- 27
- Konu Sahibi Uzunbirmasall
Kendim tasarladım. Tamamen şeklini dantelini kendim seçtim. Güzel yorumlarınızı bekliyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekten mi teşekkür ederim bende saten ve pileli gelinlik aşığıyımmYaaa bayıldım çok güzel tasarlamissiniz bu tarz gelinlikleri bende çok seviyorum dantelleri ile harika olmuş
Siz tasarlayıp diktirdiniz mi peki yani kaç gün yada aya yetişti acabaGerçekten mi teşekkür ederim bende saten ve pileli gelinlik aşığıyımm
Ay maşallah sizeYaa benim gelinliğime cook benziyo o gunlerim geldi aklimaa cook guzel canim güle güle giyi musmutlu bir ailen olsun inşallah zaman ne cabuk geçiyor ya evleneli 2 yil oldu mayista simdi yakinda bebis gelicek
Ayy canimm benimm teşekkür ederizAy maşallah size ♥
Evet kafamdaki modeli görsellerle destekleyerek gelinlikçime gidip anlattım bol bol iletişimle yönlendirmemle diktirttim. Yaklaşık 2 ayda dikildi ama aheste aheste yaptık biraz zaman bolduSiz tasarlayıp diktirdiniz mi peki yani kaç gün yada aya yetişti acaba
Maşallahhh Allah analı babalı bütütsün tez zamanda kucanıza alın inşallah :) darısı banaYaa benim gelinliğime cook benziyo o gunlerim geldi aklimaa cook guzel canim güle güle giyi musmutlu bir ailen olsun inşallah zaman ne cabuk geçiyor ya evleneli 2 yil oldu mayista simdi yakinda bebis gelicek
Anladım çok iyi işinin ehli bir terzi lazım çok güzel olmuş değmiş çok mutlu olursunuz insAllahEvet kafamdaki modeli görsellerle destekleyerek gelinlikçime gidip anlattım bol bol iletişimle yönlendirmemle diktirttim. Yaklaşık 2 ayda dikildi ama aheste aheste yaptık biraz zaman boldu
Aminn canim insallah darisi sanaMaşallahhh Allah analı babalı bütütsün tez zamanda kucanıza alın inşallah :) darısı bana
Gerçekten çok iyi cesaret etmissiniz ben edemezdim galibaAslında onda da risk aldım gelinlikçim gençti baya 22 yaşındaydı. Dedim genç olsun kafalar uysun öylede oldu
çıkardığı işler çok iyiydi etkiledi beni baya biraz şüpheye düştüm ama teslim alınca geçti vallaGerçekten çok iyi cesaret etmissiniz ben edemezdim galiba
TEşekkür ederiiim :) darısı tümm isteyenlere inşallahAyyÇok zarif,çok asil Mutluluklar
Çok güzel olmuş elinize sağlıkKendim tasarladım. Tamamen şeklini dantelini kendim seçtim. Güzel yorumlarınızı bekliyorum.Eki Görüntüle 2275385