- 16 Eylül 2018
- 708
- 1.183
- Konu Sahibi Uzunbirmasall
Yorum istedigin icin yaziyorum. Belini kalin gostermis bence. Sanki cok yukarda bel kismi bir orantisiz gozukuyor. Bir de kol kismini sevemedim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harika güle güle giyin hayırlı olsunKendim tasarladım. Tamamen şeklini dantelini kendim seçtim. Güzel yorumlarınızı bekliyorum.Eki Görüntüle 2275385
HAklısınız öylede çok güzel olurduu :) ben biraz yamuk durmuşum aslımda daha farklı önden birde komple değil eltlara doğru azalıyor en altta ise hiç yol saten sadece altı kısmı :) bu fikriniz okuyanlara fikir olacaktır ama eminim teşekkürler :)Ben de beğendim. Kaliteli işçilik, güzel kumaş. Gövdede deseni çapraz uygulamanız güzel, orijinal olmuş. Yalnız ben olsam bu çapraz kullanma işini tasarımın merkezine alır, omzu tek omuz asimetrik çalışır, eteği de komple kaplamak yerine üstte uyumlu inecek şekilde tek taraflı olarak yan çaprazda dantelle süslerdim :)
Evet doğru arkasındaki ipleri atlayarak bağladık gelişi güzel ondan kaynaklı olabilir :) gevşektiBende çok beğendim. Ama fotodan sanırım göğüs kısmında bi sorun var gibi.
Mutluluklar dilerim.
Teşekkür ederim :) tabi zevk meselesi bende aksine böyle biraz ağır modellerden hoşlanıyorum. Tüllü veya prenses tarzı bana pek hoş gelmiyor :) yinede yorumunuz için teşekkür ederimBir tek ben beğenemedim galiba. Fotoğrafta çok pul varmış gibi duruyor ve o pile gibi olan katlar(?) gereksiz kaba, zarif değil hantal bir görüntü var.
Tül ya da prenses gibi bir şeyden bahsettiğimi hatırlamıyorum Onları örnek vermişsiniz ama....Teşekkür ederim :) tabi zevk meselesi bende aksine böyle biraz ağır modellerden hoşlanıyorum. Tüllü veya prenses tarzı bana pek hoş gelmiyor :) yinede yorumunuz için teşekkür ederim
Örnek verdim sevmediğim şeyleri söyledim siz öyle demişsiniz demedim.saten ve tül olur ya genellikle gelinlikler onlar yerine bunu seviyorum anlamında. Teşekkür edip saygı duydum.Tül ya da prenses gibi bir şeyden bahsettiğimi hatırlamıyorum Onları örnek vermişsiniz ama....
Ayy gercekten cok guzel mıkemmel anlatmaya gerek yok goruyoruzKendim tasarladım. Tamamen şeklini dantelini kendim seçtim. Güzel yorumlarınızı bekliyorum.Eki Görüntüle 2275385