kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Anladım hayırlısı bakalım 3 hafta sonra ikili test yapalım dedi doktor sen yaptirmismiydin nasıl yapılıyor o test

İlk gittiğimde alttan muayene etmişti doktor keseyi görebilmek için küçük olduğu için ultrason adan görünmez diye bende korkuyorum şimdi

Yapmaz şimdi. O zamamda yapmamaso gerekiyordu. Bir hafta geç görürdün. Bende 5. Hafta 5 günlükken göründü kese dokyor slttan bakatsam kalp atışını görrüz dedi ama gerek yok dedi. Sadece 38. Haftanda bakarlat alttan ben hamileyken hiö alttan muayene olmadım

Benim 4 +4tü ilk gittiğimde keseyi görebilmek için alttan muayene etti daha küçük olduğu için göbekten görünmez dedi 38nci haftada neden alttan bakıyorlar açıklık var mı diye mi eğer öyleyse bende ona ihtiyaç yok çünkü sezaryan olacak benim kistleri mi de temizleyecek ler doğum esnasinda

Canım bnm hamilelik te kistim geçti belki seninde gececek nerden biliyorsun ki. Doktor bana adet görmediğin için kistin geçer demişti ve öylede oldu 38. Haftada çatı muayene yapıyor

Hmm olabilir ama benimkiler iki taraflı ya belki erimezler peki doğumdan sonra gidip muayene oldun mu hiç kist ne durumda acaba

Yok ben umutsuz değilim tabiki olabilir illaki geçmeyecek sezaryan olacağım diye birşey yok sadece doktor öyle söylemişti ilk başta ama hamilelikte kistler yok olur diye de birşey yok adet görmediğin için baskilanirlar sadece boyutları artmaz ama Allahın ne nasip edeceği hiç belli olmaz

Merhaba bayanlar 2 yıl oldu hemen hemen buradan ayrilali ..zor günler atlattım ...ailevi çok şey yaşadım ama şimdi toparlanmaya başladım ve buraya tekrar geldim kızım 2 yaşını geçti ...ne güzel yazmışım yıllar önce inşallah yine güzel günlerim olur

Merhaba canım bnm de oğlum
Merhaba canım bnm de oğlum 26 aylık oldu. Nasılsın. Anlatmak istersen dinlerim.

Selamunaleykum arkadaşlar ben açmıştım bu konuyu ne kadar uzun zaman olmuş doğum yaptım bende normal doğum oldu elhamdülillah biraz zor oldu ama çok sükur bebeğimde bende saglikliyiz oğlum 7 aylık oldu Allah'ım a bin şükür burada ilk konuyu açtığım günü hatırlıyorum ne kadar umutsuzdum ama Mevlam nasıp etti hamdolsun hepinizi çok özledim tekrardan konuşup dertleşelim

Merhaba canım bnm de oğlum

Merhaba canım bnm de oğlum 26 aylık oldu. Nasılsın. Anlatmak istersen dinlerim.
Kapattım bütün olumsuzlukların üstünü mambia yine yeniden acı duyuyorum bazinseyleri konuştukça

bütün olumsuzluklar bir bir çözülüyor aslında sadece bize sabır kalıyor onu becerebilirsek ne mutlu ...ALLAH sağlıkla sihhatle yaşamını daim etsin insallah

Amin canim sağol Allah razı olsun herşey gelip geçiyor biz eşimle çok dua ettik hamile kalmadan 2 ay önce neredeyse ameliyat ediyordu beni bir profesör ama eşim engel oldu bende hep direndim Rabbim de nasıp edecekmiş bin şükür şimdi miniğim ayaklarımda uyuyor ne kadar şükretsem azdır

bütün olumsuzluklar bir bir çözülüyor aslında sadece bize sabır kalıyor onu becerebilirsek ne mutlu ...ALLAH sağlıkla sihhatle yaşamını daim etsin insallah
Canim Allah sağlık huzur mutluluk versin inşallah . Bu topik te tek çocuk sahibi olamayan brn kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…