- 27 Aralık 2014
- 1.495
- 774
- 108
- 36
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #6.541
Merhaba canım bnm de oğlum 26 aylık oldu. Nasılsın. Anlatmak istersen dinlerim.Merhaba bayanlar 2 yıl oldu hemen hemen buradan ayrilali ..zor günler atlattım ...ailevi çok şey yaşadım ama şimdi toparlanmaya başladım ve buraya tekrar geldim kızım 2 yaşını geçti ...ne güzel yazmışım yıllar önce inşallah yine güzel günlerim olur
Kapattım bütün olumsuzlukların üstünü mambia yine yeniden acı duyuyorum bazinseyleri konuştukçaMerhaba canım bnm de oğlum
Merhaba canım bnm de oğlum 26 aylık oldu. Nasılsın. Anlatmak istersen dinlerim.
bütün olumsuzluklar bir bir çözülüyor aslında sadece bize sabır kalıyor onu becerebilirsek ne mutlu ...ALLAH sağlıkla sihhatle yaşamını daim etsin insallahSelamunaleykum arkadaşlar ben açmıştım bu konuyu ne kadar uzun zaman olmuş doğum yaptım bende normal doğum oldu elhamdülillah biraz zor oldu ama çok sükur bebeğimde bende saglikliyiz oğlum 7 aylık oldu Allah'ım a bin şükür burada ilk konuyu açtığım günü hatırlıyorum ne kadar umutsuzdum ama Mevlam nasıp etti hamdolsun hepinizi çok özledim tekrardan konuşup dertleşelim
Canim Allah sağlık huzur mutluluk versin inşallah . Bu topik te tek çocuk sahibi olamayan brn kaldımbütün olumsuzluklar bir bir çözülüyor aslında sadece bize sabır kalıyor onu becerebilirsek ne mutlu ...ALLAH sağlıkla sihhatle yaşamını daim etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?