- 16 Ağustos 2013
- 2.295
- 996
- 333
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #3.121
he ya stres atıyozGülelim kız azcık amaann
kafayı bozcaz bu işlerle yaatabi kız hemen nasıl etkilesin spermcikleri az bekle.başka topikte okumuştum.bak yanlıştan döndürdüm seni az kalsın boşa şeytcektin
anaaa küsme kıııss yazıyom ben sana.seviyom seniKustum size bnmle kimse ilgilenmiyor
AlemsiOyle mi kız ben yatağı hazırlamıştim dur bekliyim bari
Alemsin melekkkkk kiz onu gorev okarak yapma ama esine oyke yansitmatabi kız hemen nasıl etkilesin spermcikleri az bekle.başka topikte okumuştum.bak yanlıştan döndürdüm seni az kalsın boşa şeytcektin
He kız Sağol walla koca çağırdı du dedim 1 saat beklicekmisiz şimdi oturduk tv izliyostabi kız hemen nasıl etkilesin spermcikleri az bekle.başka topikte okumuştum.bak yanlıştan döndürdüm seni az kalsın boşa şeytcektin
kafayı bozcaz bu işlerle yaa
yok kız ne görevi bizzat benimsiyorum ciddi ve istekliyimAlemsi
Alemsin melekkkkk kiz onu gorev okarak yapma ama esine oyke yansitma
anaaa küsme kıııss yazıyom ben sana.seviyom seni
aferin benimkide kahve istiyoHe kız Sağol walla koca çağırdı du dedim 1 saat beklicekmisiz şimdi oturduk tv izliyos
wooow hatuna bak be azimliyok kız ne görevi bizzat benimsiyorum ciddi ve istekliyim
oooo süpersin valla maşallah :)yok kız ne görevi bizzat benimsiyorum ciddi ve istekliyim
Insaallah tutar kuzum ... Bu ay crazy tekniği bakalimGorev olarak yapma esine oyle yansitma insallah tutar bebek icin neler yapiyoz
Kocisler iyi alisti galiba kabhveye aferim onlara hadi bakalim :)) bnde mi yapsam pazar gunu iki hafta olacak ilaclari birakali cnmInsaallah tutar kuzum ... Bu ay crazy tekniği bakalim
inşallah canım.zaten bi doğsun ısıra ısıra beni bekletmek ne demekmiş sorcamGorev olarak yapma esine oyle yansitma insallah tutar bebek icin neler yapiyoz
he kıız azimliyim.hakkaten istekliyim çok yaa hormonlarım değişti.sen diyosunya nuri alçoya bağladım.benimki daha fena tecavüzcü coşkun gibi hissediyorumwooow hatuna bak be azimli
Ne zaman başlıcan canım sen doktor ne dediKocisler iyi alisti galiba kabhveye aferim onlara hadi bakalim :)) bnde mi yapsam pazar gunu iki hafta olacak ilaclari birakali cnm
İsir cnm bnm yerinede isir bu topikteki kizlar sirasiyla hamis kaliriz sonrada hamikelik hakkinda bilgileri paylasiriz allahim isteyen herkese nasip etsininşallah canım.zaten bi doğsun ısıra ısıra beni bekletmek ne demekmiş sorcamsağlıkla gelsinler inşallah
aaa soru mu bu tatlım tabiki yap tüm taktikleri deneKocisler iyi alisti galiba kabhveye aferim onlara hadi bakalim :)) bnde mi yapsam pazar gunu iki hafta olacak ilaclari birakali cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?