• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gece hiç uyumadık

zuzu08

yakışıklı erkegim
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2008
1.257
306
373
37
Bursa
:1closedeyes: kızlar dün oğlumun aşısı vardı gece ateşlendi ateş düşürücü şrup filan verdim ama biraz düştü 38.5 sonra ılık suyla bir duş aldırdım açıldı ama uyuyamadık sabah saat 8 yattı maşallah hala yatıyo daha önceki aşılarında böyle olmamıştı daha doğusu hiç ateşlenmemişti bile diş çıkarken bile hasta olmamıştı oğlum 7. ayında ilk defa hasta oldu şimdiye kadar hç hasta olmamıştı maşallah yavrum bu aşılar yüzünden allahtan bundan somnraki aşısı 11 ocakta

geçmiş olsun. aşılar bazen ateş yapıyor bazen de yapmıyor işte. inşallah bidaha ateşlenmez.

geçmiş olsun canım
olacak böle şeyler
çocuklar bu şekilde büyüyecek
Allah beterini vermesin

canım çok geçmiş olsun benim kızımda 3.aşısında 4 gün hasta olmuştu çok kötüydü 4 gün ateşi hep 38.7 lere çıktı yani .......

cok gecmıs olsun canım.bu 3. karmalar mı ates yapıyor acaba kızlar?ekımde var bızımde 3. karmamız.boyle olursa yandık.ılk karmada hıc ates olmamıstık,ıkıncı karmada cok hafıf olmustu atesı ve huzursuzdu baya.3. korkuttu benı sımdı tuh

geçmiş olsun cnm...bizde 17 sinde verem olucaz korkyorum ateş yapar die gerçi surup vericem gitmeden ama bakalım inş yapmaz ateş...

Back