Canımhazırsa dert etme..ben hala harekete gecmedm.Nişanlm hstalandı..Aslında eve karar verırsekgerı gelır dıyorm.Bakıyorm mobılyalarda klask takımları kafaya koydm.Onlarıda hemen ayarlrm dıye rahatlattm kednımı..Ama hala şu gelınlk ve kınalk benı dusnduyor..Mısal kınada bındallı gıycektm.Herkes çok şık olacak sonuk durmaktan korktum kabarık bısey gıyym dıyorum..Hala bu noktadalrda kararszmBen de bu rahatlıktan istiyorum yaa ben de aşırı stresliyim yetişmicek diye korkuyorum oysa hazır yani bi çok şey.
Canımhazırsa dert etme..ben hala harekete gecmedm.Nişanlm hstalandı..Aslında eve karar verırsekgerı gelır dıyorm.Bakıyorm mobılyalarda klask takımları kafaya koydm.Onlarıda hemen ayarlrm dıye rahatlattm kednımı..Ama hala şu gelınlk ve kınalk benı dusnduyor..Mısal kınada bındallı gıycektm.Herkes çok şık olacak sonuk durmaktan korktum kabarık bısey gıyym dıyorum..Hala bu noktadalrda kararszm
Davetıyeler bastrlsn secelım hemen dogru dıyosn canım.Evlerı belırledm netten gezıp karar vercez kısmetse.İnegol mbılya dusunuyorm ama bakalım cok kulfetlı olmazsa..İnan burdakı yorumlrı okudum inegöl mobılyayı çok methetmşler markaya karar veremdm oyle bı fıkrımde yok ılla şu olsun dıye .Amaaa eveet balayııı onu hemen acıl karar vermek lazımAydın cıvarı düşünüyorm.Şöyle kafamı dınleyım sakın olsun da dıyorum hem eğlencelıde olmalı
Canım çok sağol bı bakayım cıdden..Çok yorulcgmz için bıraz sakın olsun dıyorum ama bakaym hemenCanım inegöl kesinlikle çok kaliteli zaten çoğu mobilyacı artık inegölde yaptırıyor, benimkiler de inegöl. Davetiyeyi halledin de çıksın aradan gerçekten, balayında geç kalmayın tam zamanı şu günler. Biz hareket seviyoruz Voyage Belek'i tercih ettik, fikir olsun diye söylüyorum ets tur otelleri kesinlikle çok iyi. Ama sesiz sakin mekanlar hakkında bilgim yok maalesef.