- 25 Temmuz 2024
- 72
- 24
- 3
- 24
- Konu Sahibi beyzaa1607
-
Tebrikler hamilesin canim daha cok küçük oldugu icin çok az silik çıkmış adetin geçikince net cikar ama sen kan versende cikar suan düşük çıkar ama çıkar27,28,29 Temmuz pik yumurtlama günlerini değerlendirdik ovülasyon testlerine göre adetime 4-5 gün var sabah erken gebelik testim böyle çıktı dünde yaptım dün künü de koyucam bakar mısınız ??
1. Fotoğraf dün
2. Si bugün
Ya inşallah öyleyimdirTebrikler hamilesin canim daha cok küçük oldugu icin çok az silik çıkmış adetin geçikince net cikar ama sen kan versende cikar suan düşük çıkar ama çıkar
Hep düşük sonuçlar görüyorum Buda beni korkutuyor inşallah vardır Teşkkür ediyorum yorumunuz içinBence var kan ver az da olsa çıkar
Amin canım bugün git ver kan bizede haber verirsin mutlu haberiYa inşallah öyleyimdirAllah aratmasın kimseyi
İnşallahAmin canım bugün git ver kan bizede haber verirsin mutlu haberi
Birinci resim bebe time mi acabaHep düşük sonuçlar görüyorum Buda beni korkutuyor inşallah vardır Teşkkür ediyorum yorumunuz için
Morelini hiç bozma yüksek tut saglik ocagina gitme sonuçu bir gün sonra cikiyor bilmiyorum burda öyle orda da öylemi direk acile gitİnşallahGüzel haberler alırsam veririm
Artımed di sanırımBirinci resim bebe time mi acaba
Hayırlı olsun bu arada
TamamdırMorelini hiç bozma yüksek tut saglik ocagina gitme sonuçu bir gün sonra cikiyor bilmiyorum burda öyle orda da öylemi direk acile git
Kan vermeye gidiyorum bana dua edin inşallah vardırMorelini hiç bozma yüksek tut saglik ocagina gitme sonuçu bir gün sonra cikiyor bilmiyorum burda öyle orda da öylemi direk acile git
İnsallah duam seninle hamilesin amaKan vermeye gidiyorum bana dua edin inşallah vardır
Değerim 2,4 çıktı değilim maalesef kendim baktım işte olduğum için ama negatif diye yazıyor yükselme ihtimali olur mu 27,28,29 temmuzda birliktelik olduysa ya çok yeni ama öyle olsa bile 10 falan çıkardı diye düşünüyorum üzüldümİnsallah duam seninle hamilesin ama
adetinize varsa yüksebililirDeğerim 2,4 çıktı değilim maalesef kendim baktım işte olduğum için ama negatif diye yazıyor yükselme ihtimali olur mu 27,28,29 temmuzda birliktelik olduysa ya çok yeni ama öyle olsa bile 10 falan çıkardı diye düşünüyorum üzüldüm
Adetime yumurtlama günüme göre 4-5 gün kaldıadetinize varsa yüksebililir
inseAllah hakkınız da hayırlısı olsun
benim başıma gelmişti adete 1 hafta varken 0.100 çıkmıştı.
adet günü 300lerdeydi
Daha erken 4 5 günün varmış yükselme ihtimali var gecikmeyi bekle canım inşallah bebis vardırAdetime yumurtlama günüme göre 4-5 gün kaldı
Hiç üzülme geç döllenme olmuş olabilir canim geç döllenme olduysa adetin geçince cikcak o zamanDeğerim 2,4 çıktı değilim maalesef kendim baktım işte olduğum için ama negatif diye yazıyor yükselme ihtimali olur mu 27,28,29 temmuzda birliktelik olduysa ya çok yeni ama öyle olsa bile 10 falan çıkardı diye düşünüyorum üzüldüm
Daha erken 4 5 günün varmış yükselme ihtimali var gecikmeyi bekle canım inşallah bebis vardır
Ay inşallahHiç üzülme geç döllenme olmuş olabilir canim geç döllenme olduysa adetin geçince cikcak o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?