Ay inşallah çok umutlanmıştım öyle görünce ama kan verince üzüldüm birazBen de salı günü evde üç tane test yaptım silik çizgi çıktı aksam da kan vermeye gittim 0 li değer çıktı. Ama ben hem vücudumdan hem de 3 testin de pozitif çıkmasından şüphelenip düne kadar test yapıp dikkat ettim dün akşam tekrar kan vermeye gittim ve 33 değerle öğrendim moralini de bozma olmazsa bile üzülme 15. Ayda ilk güzel haberimizi aldık. Dikkat et birkaç gün daha bekle folik asit al mutlaka. İnşallah güzel haberlerle gel
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Kadınlar Kulübü'ne ücretsiz üye olmak için tıklayın...
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar gebelik testime bakar mısınız
- Konu Sahibi prensesannesii
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bugün olmam gerekiyor normal şartlardaAdet tarihiniz ne zaman
Bi arkadaşlar en güvenilir erken gebelik testi markası hangisidir, hangi markayı almalıyım
Evet var gibi ama bi kaç gün bekle yada direk kan ver daha iyi sonuç içinEki Görüntüle 3527409 Bat a 3 gün kala yaptım çizgi gözüküyor değil mi?Çok arada kaldım. Bu arada testten bikaçdakika içinde cıktı
Valla ben salı 0 değeri gördüm canım cuma ise pozitif sadece umutlandirmak değil amacım ama ihtimal vardır kendine dikkat et kanaman gelmezse iki gün gün sonra tekrar git inşaallah güzel haberlerle gel ben trendyoldan ovulasyon aldım su çubuk olandan eğer yoksa bu ay onunla takip yapAy inşallah çok umutlanmıştım öyle görünce ama kan verince üzüldüm biraz
Predictor ve prodoctor canımBi arkadaşlar en güvenilir erken gebelik testi markası hangisidir, hangi markayı almalıyım
Yurtdışındayım tc pasaportumu sallayarak özele git dedi ki benim bu ülkede sigortam var her ay ödüyoruz .DEVLET HASTANESININ ACİLİNE GİT HALSIZLIK OLDUGUNU VE AĞRIN OLDUGUNU SOYLE BENCE. AGRI KESICI YAPTIRMAK İSTİYORUM AMA HAMİLEDE OLABİLİRİM DE. OYLE OLUNCA ÖNCE KAN VER DİYOLAR KAN ALIYOLAR
Kızlar benimde sonucum bugün çıktı gebe değilim galiba ama halen adet olmadım 8 gin geciktim
Eklentiler
Belirtilerin neydi acabaEki Görüntüle 3527409 Bat a 3 gün kala yaptım çizgi gözüküyor değil mi?Çok arada kaldım. Bu arada testten bikaçdakika içinde cıktı
Hangi marka test?Kızlar benimde sonucum bugün çıktı gebe değilim galiba ama halen adet olmadım 8 gin geciktim
Prodoctor du ilkte hemen belirdi ikinci çizgiHangi marka test?
Kan testinden sonra mı yaptınız testi? Önce mi?Prodoctor duilkte hemen belirdi ikinci çizgi
Pazartesi test yaptım Perşembe kan verdimKan testinden sonra mı yaptınız testi? Önce mi?
Canım bir de bu yükselme ihtimali olan bir sonuç
Olabilir mi yani birr hafta sonra tekrar mı test versem acaba çünkü çok geciktim ve folik asit kullanıyorum zatenCanım bir de bu yükselme ihtimali olan bir sonuç
Tam tersi olsa acaba beta yükseldi mi de test yaptın diyecektim. Kız acaba kimyasal mı geçiriyorsun?Pazartesi test yaptım Perşembe kan verdim
Bence vermelisin fazla testin varsa yapsana bir bakalımOlabilir mi yani birr hafta sonra tekrar mı test versem acaba çünkü çok geciktim ve folik asit kullanıyorum zaten
İnan hiç bilmiyorum anlayamadım bir türlü ne regl sancım var ne birşey ara ara kramp giriyordu sadeceTam tersi olsa acaba beta yükseldi mi de test yaptın diyecektim. Kız acaba kimyasal mı geçiriyorsun?
Fazladan testin var mı? Bugün bir tekrarlasana^İnan hiç bilmiyorum anlayamadım bir türlü ne regl sancım var ne birşey ara ara kramp giriyordu sadece
Fazladan testin var mı? Bugün bir tekrarlasana^
Maalesef yok ama Pazartesiye kadar bekleyip aile hekiminden sonra tekrar yapmayı düşüyorum inşallah yükselme ihtimali var derFazladan testin var mı? Bugün bir tekrarlasana^