Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Kadınlar Kulübü'ne ücretsiz üye olmak için tıklayın...
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar gebelik testime bakar mısınız
- Konu Sahibi prensesannesii
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Canım başka marka yoktu ama aynı markadan iki tame vardı diğerini de yaptım o da aynı çıktı neyse en iyisi beklemek hakkımızda hayırlısı olsun inşallahGünaydın canım. Evet çizgi var gibi ama başka markada dene bence
Benim de reglim çarşamba olucaktı test yaptım böyle çıkmıştı. Kan verdim 246 çıktı sonucum. Bende kan vermelisinMerhabalar rica etsem benim testime de bakarmısınız.reglim 2 gün geçtikten sonra yaptım testi. Çok silik değilmi?
Reglim 3 gün geçmişti test yaptım şuan 1 hafta geçti kimsede bakmıyor illa özel hastane diyorlar inşallah bulabilirsem birini gidicemBenim de reglim çarşamba olucaktı test yaptım böyle çıkmıştı. Kan verdim 246 çıktı sonucum. Bende kan vermelisin
Akşam gidip test verdim 64 çıktı değerim
Sat ne zamandı. Tebrik ederim maşallahAkşam gidip test verdim 64 çıktı değerim
Sat 2 aralıktı çok teşekkür wderim inşaallah güzel sağlıklı bir şekilde ilerlerSat ne zamandı. Tebrik ederim maşallah
tebrik ederim ben bir türlü görememiştim ama alışık olmadığımdan heralde, bebişiniz sağlıkla gelsin <3Akşam gidip test verdim 64 çıktı değerim
Güncelleme: Telefondan bakınca gördüm, bilgisayardan görememişimm
Kız hiç silik değil maşallah bu arada bir kişinin testi senden daha silikti forumda 948 çıkmıştı betası ben de teste kızmıştım bu betaya bayağı belirgin çıkması gerekir diye Tebrik ederiimMerhabalar rica etsem benim testime de bakarmısınız.reglim 2 gün geçtikten sonra yaptım testi. Çok silik değilmi?
Valla 1,5 sene gebelik testi belli belirsizdi direk acile gittim cok ağrım var ve midem yanıyor şiddetli gebelik şüphem de var dedim direk almışlardı sonucum da 32 falandı galibaReglim 3 gün geçmişti test yaptım şuan 1 hafta geçti kimsede bakmıyor illa özel hastane diyorlar inşallah bulabilirsem birini gidicem
days doctor ve artımed yalancı pozitif çıkartıyor inanmayınBugün iki kere erken gebelik testi yaptım ikisimde de çok silik ince bi çizgi çıktı acile gidip kan verdim hemen ama sonuç negatif neden böyle olmuş olabilir yada daha çok yeni olabilir mi yardımcı olurmusunuz
Adet tarihiniz ne zamanBugün iki kere erken gebelik testi yaptım ikisimde de çok silik ince bi çizgi çıktı acile gidip kan verdim hemen ama sonuç negatif neden böyle olmuş olabilir yada daha çok yeni olabilir mi yardımcı olurmusunuz
Teşekkür ederim amin inşaallah evet aslında ben de çok arada kaldım belli belirsizdi Allah herkesin gönlüne göre versin insallahtebrik ederim ben bir türlü görememiştim ama alışık olmadığımdan heralde, bebişiniz sağlıkla gelsin <3
Güncelleme: Telefondan bakınca gördüm, bilgisayardan görememişimm
Artı med çok fazla yalancı pozitif çıkarıyo maalesef insan umutlanıyor ister istemez ben de yaşamıştım aynı durumuBugün iki kere erken gebelik testi yaptım ikisimde de çok silik ince bi çizgi çıktı acile gidip kan verdim hemen ama sonuç negatif neden böyle olmuş olabilir yada daha çok yeni olabilir mi yardımcı olurmusunuz
Ben de salı günü evde üç tane test yaptım silik çizgi çıktı aksam da kan vermeye gittim 0 li değer çıktı. Ama ben hem vücudumdan hem de 3 testin de pozitif çıkmasından şüphelenip düne kadar test yapıp dikkat ettim dün akşam tekrar kan vermeye gittim ve 33 değerle öğrendim moralini de bozma olmazsa bile üzülme 15. Ayda ilk güzel haberimizi aldık. Dikkat et birkaç gün daha bekle folik asit al mutlaka. İnşallah güzel haberlerle gelBugün iki kere erken gebelik testi yaptım ikisimde de çok silik ince bi çizgi çıktı acile gidip kan verdim hemen ama sonuç negatif neden böyle olmuş olabilir yada daha çok yeni olabilir mi yardımcı olurmusunuz
Kız silik mi ben buradayım diyor git kan ver hehehehMerhabalar rica etsem benim testime de bakarmısınız.reglim 2 gün geçtikten sonra yaptım testi. Çok silik değilmi?