Kızlar gebelik testime bakar mısınız

prensesannesii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9E0FCE24-3537-4737-BB0B-3B4D2D357D31.jpeg
Bat a 3 gün kala yaptım çizgi gözüküyor değil mi?Çok arada kaldım. Bu arada testten bikaçdakika içinde cıktı

Merhabalar rica etsem benim testime de bakarmısınız.reglim 2 gün geçtikten sonra yaptım testi. Çok silik değilmi?

Eklentiler

• 2DAE9F5F-DC6C-4FB9-967A-4E89D726EAA4.jpeg
    2DAE9F5F-DC6C-4FB9-967A-4E89D726EAA4.jpeg
    34,4 KB · Görüntüleme: 84
Benim de reglim çarşamba olucaktı test yaptım böyle çıkmıştı. Kan verdim 246 çıktı sonucum. Bende kan vermelisin
Reglim 3 gün geçmişti test yaptım şuan 1 hafta geçti 🌸 kimsede bakmıyor illa özel hastane diyorlar inşallah bulabilirsem birini gidicem

DEVLET HASTANESININ ACİLİNE GİT HALSIZLIK OLDUGUNU VE AĞRIN OLDUGUNU SOYLE BENCE. AGRI KESICI YAPTIRMAK İSTİYORUM AMA HAMİLEDE OLABİLİRİM DE. OYLE OLUNCA ÖNCE KAN VER DİYOLAR KAN ALIYOLAR

Bugün iki kere erken gebelik testi yaptım ikisimde de çok silik ince bi çizgi çıktı acile gidip kan verdim hemen ama sonuç negatif neden böyle olmuş olabilir yada daha çok yeni olabilir mi yardımcı olurmusunuz

Eklentiler

• Screenshot_20241228_052907_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20241228_052907_WhatsApp.jpg
    46,4 KB · Görüntüleme: 62
tebrik ederim ben bir türlü görememiştim ama alışık olmadığımdan heralde, bebişiniz sağlıkla gelsin <3

Güncelleme: Telefondan bakınca gördüm, bilgisayardan görememişimm 🍀
Teşekkür ederim amin inşaallah🌸 🙏🏻❤️ evet aslında ben de çok arada kaldım belli belirsizdi Allah herkesin gönlüne göre versin insallah❤️🙏🏻

Bugün iki kere erken gebelik testi yaptım ikisimde de çok silik ince bi çizgi çıktı acile gidip kan verdim hemen ama sonuç negatif neden böyle olmuş olabilir yada daha çok yeni olabilir mi yardımcı olurmusunuz
Artı med çok fazla yalancı pozitif çıkarıyo maalesef insan umutlanıyor ister istemez ben de yaşamıştım aynı durumu

Ben de salı günü evde üç tane test yaptım silik çizgi çıktı aksam da kan vermeye gittim 0 li değer çıktı. Ama ben hem vücudumdan hem de 3 testin de pozitif çıkmasından şüphelenip düne kadar test yapıp dikkat ettim dün akşam tekrar kan vermeye gittim ve 33 değerle öğrendim moralini de bozma olmazsa bile üzülme 15. Ayda ilk güzel haberimizi aldık. Dikkat et birkaç gün daha bekle folik asit al mutlaka. İnşallah güzel haberlerle gel

Back
X