Hayirli olsun yeni bi gebelik sanirim kan verin baktirinKızlar ikinci çizgi silik çıktı sizce hamilemiyimdir
Teste göre hamilesin canımKızlar ikinci çizgi silik çıktı sizce hamilemiyimdir
Hayırlısı o zaman ikincisi gelecek morelim alt üst olduHayirli olsun yeni bi gebelik sanirim kan verin baktirin
Ay sakın moralinizi bozmayın rızkıyla gelsin insaAllah. Ben 14 sene bekledim gelsin diye su an hamileyim Rabbim kimseye aratmasin. Tadini cikarin moralinizi bozmayinHayırlısı o zaman ikincisi gelecek morelim alt üst oldu
Hayırlısı olsun inşallahHayırlısı o zaman ikincisi gelecek morelim alt üst oldu
Ben mart da doğum yaptım çocuğum daha yeni 6cı ayını bitirdiAy sakın moralinizi bozmayın rızkıyla gelsin insaAllah. Ben 14 sene bekledim gelsin diye su an hamileyim Rabbim kimseye aratmasin. Tadini cikarin moralinizi bozmayin
Ayy cok minikmis yaa cok uzuldum korunmuyormuydunuz ? Bunun onlemini almaniz lazimdi cok minik yavrunuz Allah bagislasinBen mart da doğum yaptım çocuğum daha yeni 6cı ayını bitirdi
Hayır eşim ikinci çocuk die tutturdu başarmış ama doğumum zaten kötü gecti ve erkendi istemiyordum büyük hayal kırıklığı yaşıyorum tadım tuzum yokAyy cok minikmis yaa cok uzuldum korunmuyormuydunuz ? Bunun onlemini almaniz lazimdi cok minik yavrunuz Allah bagislasin
Sizinde mi hem bebek varken hemde hamile olduğunu öğrendinizDaha cok kucuk olmakla beraber hamilesiniz bende ilk boyle ogrendim
Amin inşallah Allah olmayanlara nasip etsin birde tabi milletin lafı olur daha yeni doğurdu bidaha ne çabuk diye bu laflar canımı sıkıcak o yüzden dert yanıyorumHayırlı olsun bebeğiniz. Erkekler bazen düşüncesiz olabiliyor kendileri doğurmayacaklar ya. Korunma işini keşke ona bırakmasaydınız ama olan olmuş isteyip ulaşamayan çok insan var ne yazık ki. Siz bunu bir nimet olarak görün, güzel düşünün birlikte büyüyecekler bebekleriniz bu çok güzel bir şey. Allah kolaylığını verir.
Kesinlikle o insanların dediklerini takmayın kafanıza insanların ağzı çuval gibi mübarek. Benim bir arkadaşımda sizin gibi kızı 6 aylık ve şuan ikinc kızına hamile. Allahım bizlerede o duyguyu yaşatsınAmin inşallah Allah olmayanlara nasip etsin birde tabi milletin lafı olur daha yeni doğurdu bidaha ne çabuk diye bu laflar canımı sıkıcak o yüzden dert yanıyorum
Konuşulursa konuşulsun bebek doğunca iyi bir doğum kontrol yöntemi ile korunun ama yardım edenin de varsa ikisi bir büyür güzel olurAmin inşallah Allah olmayanlara nasip etsin birde tabi milletin lafı olur daha yeni doğurdu bidaha ne çabuk diye bu laflar canımı sıkıcak o yüzden dert yanıyorum
Çok haklısınızKesinlikle o insanların dediklerini takmayın kafanıza insanların ağzı çuval gibi mübarek. Benim bir arkadaşımda sizin gibi kızı 6 aylık ve şuan ikinc kızına hamile. Allahım bizlerede o duyguyu yaşatsın
Evet aile apartmanı bi tek kaynanam var oda arada rahatsız oluyorKonuşulursa konuşulsun bebek doğunca iyi bir doğum kontrol yöntemi ile korunun ama yardım edenin de varsa ikisi bir büyür güzel olur
Şimdi sen ne yap biliyor musun hamilesin ya bizlere dua ettÇok haklısınız
İnşllh yüce rabbim nasip etsin olmayan ve isteyen herkeseŞimdi sen ne yap biliyor musun hamilesin ya bizlere dua ett
Klomen kullandım bu ay ve dün çatlatma iğnesi kullandım sağlıklı bir şekilde hamile kalayım
Bolcaaa Aminnnİnşllh yüce rabbim nasip etsin olmayan ve isteyen herkese