Kızlar gebelik testi ikinci çizgi silik gibi çıktı sizce hamilemiyimdir

Hayırlı olsun bebeğiniz. Erkekler bazen düşüncesiz olabiliyor kendileri doğurmayacaklar ya. Korunma işini keşke ona bırakmasaydınız ama olan olmuş isteyip ulaşamayan çok insan var ne yazık ki. Siz bunu bir nimet olarak görün, güzel düşünün birlikte büyüyecekler bebekleriniz bu çok güzel bir şey. Allah kolaylığını verir.

Amin inşallah Allah olmayanlara nasip etsin birde tabi milletin lafı olur daha yeni doğurdu bidaha ne çabuk diye bu laflar canımı sıkıcak o yüzden dert yanıyorum

Amin inşallah Allah olmayanlara nasip etsin birde tabi milletin lafı olur daha yeni doğurdu bidaha ne çabuk diye bu laflar canımı sıkıcak o yüzden dert yanıyorum
Kesinlikle o insanların dediklerini takmayın kafanıza insanların ağzı çuval gibi mübarek. Benim bir arkadaşımda sizin gibi kızı 6 aylık ve şuan ikinc kızına hamile. Allahım bizlerede o duyguyu yaşatsın

Konuşulursa konuşulsun bebek doğunca iyi bir doğum kontrol yöntemi ile korunun ama yardım edenin de varsa ikisi bir büyür güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…