Kızlar gebelik testi ikinci çizgi silik gibi çıktı sizce hamilemiyimdir

Amin inşallah Allah olmayanlara nasip etsin birde tabi milletin lafı olur daha yeni doğurdu bidaha ne çabuk diye bu laflar canımı sıkıcak o yüzden dert yanıyorum
Milleti hiç ama hiç ilgilendirmez büyütecek olan sizsiniz onu büyütürken yanınızda başkaları olmayacak. İnsanların ne dediğini umutsamayın çocuk olsa konuşurlar olmasa konuşurlar yani hep konuşur insanlar.bizim de evlendikten sonraki ay hamile kaldığımda haftayı hesaplayan insanlar vardı çevremizde bir keresinde kaç haftalık şimdi demişti biri ben de direkt 'evlendikten sonra yaptık çocuğu merak ettiğin oysa eğer' demiştim çat diye. İnsanların yatak odasını konuşmayı seven bir milletiz niyeyse çok ayıp ama😄

Milleti hiç ama hiç ilgilendirmez büyütecek olan sizsiniz onu büyütürken yanınızda başkaları olmayacak. İnsanların ne dediğini umutsamayın çocuk olsa konuşurlar olmasa konuşurlar yani hep konuşur insanlar.bizim de evlendikten sonraki ay hamile kaldığımda haftayı hesaplayan insanlar vardı çevremizde bir keresinde kaç haftalık şimdi demişti biri ben de direkt 'evlendikten sonra yaptık çocuğu merak ettiğin oysa eğer' demiştim çat diye. İnsanların yatak odasını konuşmayı seven bir milletiz niyeyse çok ayıp ama😄
Çok haklısınız aynı durum bendede oldu ama ben i kez adet gördükten sonra hamile kalmıştım

Çok haklısınız aynı durum bendede oldu ama ben i kez adet gördükten sonra hamile kalmıştım
Ben de bir kere adet olmustum sadece. demek ki hemen hamile kalabiliyorsunuz böyle düşünün siz de. ama korunmaya daha çok dikkat etmek gerekiyor böyle olunca da ben doğumdan sonra ilk adetimden itibaren hep bı acaba diyorum gecikince. geçenlerde test yaptım negatifi görünce üzüldüğümü fark ettim.biz de galiba 2.'yi istiyoruz tam emin olmasak da. Durumunuz benim başıma gelse sevinirdim siz de sevinin. Cesaretimiz yok bizim pek sürpriz olsa sevineceğim ama biliyorum.

hem hamile olup hemde bebek emzirebiliyormuyum 7aylık bebeğim var ama sütüm bozulabilir diyorlar doğru mu sizce

Benim oglum 16 aylik 4 aydir falan gebelik istiyorum korkmayin ikisi birlikte buyur kolay olur ayrica her hamilelik ve dogum bir olmaz benimde ilk dogumum ve hamileligim cok zor gecti 26 saat suni sanciyla 9 ay hastanede yatarak dogum yaptim 🥰

Benim oglum 16 aylik 4 aydir falan gebelik istiyorum korkmayin ikisi birlikte buyur kolay olur ayrica her hamilelik ve dogum bir olmaz benimde ilk dogumum ve hamileligim cok zor gecti 26 saat suni sanciyla 9 ay hastanede yatarak dogum yaptim 🥰
9 ay hastanede yatarak mı sizinki daha kötüymüş bende 26 saat suni sancı çektim

ikisini birlikte emzirebilirsiniz. Geçmiş olsun mu diyeyim hayırlı olsun mu bilemedim 🙂 Allah kolaylıklar versin.

9 ay hastanede yatarak mı sizinki daha kötüymüş bende 26 saat suni sancı çektim
Evet 9 ay yattim ilk aylar dusuk riski 20. Haftada baslayan sancilarimla erken dogum riski sebebiyle hastanede yattim 38+6 da dogum yaptim gebeligin 6. Ayina kadar emzirebilirsin

6 cı aya kadar emzirmem gerekiyorsa Şuan 7 aylık emziremezmiyim yoksa 6 ay daha emzirip tam yaşını doldurunca mı bırakıcam
Hayırlı olsun.Doktorunuza danışın bu konuyu erken doğum riski yok ise emzirebilirsiniz. Ben hamileyken oğlumu emzirdim 5-6 aylık hamileliğe kadar sonra herhalde kolostruma döndüğü için sütüm oğlumda yavaş yavaş bıraktı 18 aylıkken. Benim de araları 22 ay oldu. Son 3-4 ay çok nadir emzirdim. Bir sorun olmadı. Hatta ikisini bir mi emzirsem diyordum oğlum ara sıra özendi falan ama emmedi. Değişik geldi herhalde. Şimdi ikisi birlikte büyüdüler kardeş kardeş iyi ki hemen olmuş diyorum yaşları yakın.

Hayırlı olsun.Doktorunuza danışın bu konuyu erken doğum riski yok ise emzirebilirsiniz. Ben hamileyken oğlumu emzirdim 5-6 aylık hamileliğe kadar sonra herhalde kolostruma döndüğü için sütüm oğlumda yavaş yavaş bıraktı 18 aylıkken. Benim de araları 22 ay oldu. Son 3-4 ay çok nadir emzirdim. Bir sorun olmadı. Hatta ikisini bir mi emzirsem diyordum oğlum ara sıra özendi falan ama emmedi. Değişik geldi herhalde. Şimdi ikisi birlikte büyüdüler kardeş kardeş iyi ki hemen olmuş diyorum yaşları yakın.

Bizimkisi ek Gıda başladık ama genede süt istiyor süt olmadan uyumuyor sürekli isteme halinde inşallah bende hemen bırakabilirim

X