Doğru söylüyorsun şuan 2 hastanede gittiğim doktor yok Esra Yalım ve Funda Öztürk arasında kaldım 2 Side farklı hastanelerde sompo sigortadan poliçe alacağım aldıktan sonra değişim yapamayacağım için de doğru karar vermek istiyorum ama hiç tecrübem ve doktorlar hakkında bilgi edeneceğim yakındım da yok
Valla bazen sinirlenip değiştirmek isteyebilirsin doktoru. Gebelik oluştu ise poliçenin çok aman aman faydası yok diye biliyorum. Poliçenin gebelikten bilmem kaç gün önce başlama şartı var.
Sen iyice incele şartnameyi.
Soru sormak istediğinde ulaşabiliyor musun doktora o önemli. Atıyorum mesaj attın gün içinde dönüyor mu?
İkincisi frekansın tutuyor mu sakin misin mutlu çıkıyor musun odadan o önemli. Ultrason cihazı iyi gösteriyor mu?
Benim doktorun cihazı gittiğim detaylı Ultrason yapan doktorun cihazdan daha iyiydi keşke onu da o yapsa idi dedim
ha tabi onlar uzman öyle böyle anlıyordur.
Hastanenin hangisi daha komplike ise onu seç. Atıyorum doğumda komplikasyon gelişti müdahele edebilecek bir doktor kadrosu var mı acil?
Bebekte sorun olduğunda tam teşkilatı devlet/şehir/fakülte hastanesine gönderiyorlar zaten doğum sonrası hemen müdahele için bu taaa 20-24. Hafta belli oluyor. Bazen riskli oluyor gebelik bundan sonra takibini periontoloji yapsın diyebilir
Poliçenin kapsamını iyice okuman lazım.
Belli haftalarda testler var ikili test , gerek duyulursa üçlü, şüphelenilirse farklı testler var. Genel kan tahlili istiyor doktor kontrole gelmeden ben özelde pahalı oluyor diye sağlık ocağında yaptırıp gittim doktor da hurda yaptırma orada yaptır gel dedi
ķ
Ben sırf doktoru sevdiğim için o hastaneyi seçtim. Bunlar önemli, normal doğum yaparken yanımda idi sayesinde sakince doğurdum