Kızlar gebelik belirtileriniz nelerdi adetinize ne kadar kala öğrendiniz yardımcı olur musunuz lütfen

BUGÜN 9. GÜNÜM YARIN 10 OLUYOR ÇOK FAZLA BEL BACAK KASIK AĞRISI VAR BACAĞIM KASILIYO RESMEN .BENİMDEN İKİNCİ EVLİLİĞİM BİR TANE KIZIM VAR 13 YASINDA İLK EVLİLİKTEN .ŞİMDİ HALİYLE EŞİMDE BENDE İSTİYORUM 2SENEDİR OLMUYOR AŞILAMADA YAPILDI 1 KERE TUTMADI. 19NDA YANI PAZARTESI BETA YAPTIRICAM NORMALDE ADET GÜNÜM YARIN YANI 17Sİ AMA BİLEMİYORUM AĞRILARIMDA VAR ADETMI OLUCAM HAMİLEMIYIM BİLEMEDİM KAFAM COK KARIŞIK

Ben sana birşey diyeyim mi en iyisi olcakmı olmicak mı deme akışına borak bana kaç doktorum söyledi stres yapma stres yapma diye haftada iki kere beta baktırır olmuştum ama kendime söz verdim şuan regliyim reglim bitince sadece iki günde bir ilişki yaşayıp oluruna bırakcam rabbim ol derse olur illaki birde dün öğrendim rahim yapışıklığım varmış o yüzden olmuyormuş iyice bi baksınlar ilk çocuktan sonrada yapışabilirmiş brokoli suyu iç birde
Rabbim hayırlı kapılar açsın inşallah

inşallah hamilesindir canım,ben şimdi ovülasyon takip ettim bugün 10 gün negatif verdi yine olmadı herhal yaza aşılama denicem hakkımızda hayırlısı

Kizlar benimde 6 si yumurtlama oldu 8 nisanda adet olmam gerekirken olmadım.bi kac gun sonra test yaptım negatif geldi.Ayin 15 de (7 gun gecti adetimden) beta bakildi 0.70 cikti.ayrica 6 cm kist var.Simdi haftaya beta tekrar baktiricam ama.sizce gebelik.var mi ne dersiniz?

Ben de senin gibi düşünüyorum. Şu an hamileyim tek belirtim gecikmeydi. Göğüs ucu hassasiyeti bile adet gecikmesinden 1 hafta sonra ortaya çıktı. Ben de 2 sene boyunca belirti kovaladığım için burdaki kızları çok iyi anlıyorum. İnşallah hayırlısı ile hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız

Aynen canım bunlar aslında hep stresten ..3 kez gebe kaldım 1 sağlıklı iki sağlıksız sonlandi kürtaj vs..tek fark adet gecikmesi aslında ...hayırlısı olsun sağlıkla doğsun bebeğin..rabbim isteyen herkese de nasip etsin

Amin inşallah canım

Yok kuzum degilim malesef kurtajdan sonra enfeksiyon duzensizlik stes sinir hormonlar bozuldu bi 6 ay ancak kafam toparlanacak oyle rabbim yeniden verir insallah
Allah isteyen Herkese nasıp etsin ben ilk evlendiğim ay hamile kaldım ama gelişmedi kalbi atmıyor dedi aldılar 8 aydır deniyoruz olmuyor şuan sırt ağrım var adetim 4 gün geçti test yapmaya korkuyorum çıkmaz diye

Insallah cikar mubarek gecedeyiz kandilin mubarek olsun gönlune gore versin

Testten ziyade akintinizi takip edin.3 çocuğuma da öyle hamile kaldım.zaten 3-4 gün akıntı uzar.uzadigi günlerde gün aşırı iliski ile inşallah olacaktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…