- 6 Nisan 2021
- 4
- 3
- 36
- Konu Sahibi Cnarrr3525
BUGÜN 9. GÜNÜM YARIN 10 OLUYOR ÇOK FAZLA BEL BACAK KASIK AĞRISI VAR BACAĞIM KASILIYO RESMEN .BENİMDEN İKİNCİ EVLİLİĞİM BİR TANE KIZIM VAR 13 YASINDA İLK EVLİLİKTEN .ŞİMDİ HALİYLE EŞİMDE BENDE İSTİYORUM 2SENEDİR OLMUYOR AŞILAMADA YAPILDI 1 KERE TUTMADI. 19NDA YANI PAZARTESI BETA YAPTIRICAM NORMALDE ADET GÜNÜM YARIN YANI 17Sİ AMA BİLEMİYORUM AĞRILARIMDA VAR ADETMI OLUCAM HAMİLEMIYIM BİLEMEDİM KAFAM COK KARIŞIKsen çatlatma ignesi oldugun için zaten hamilelik belirtilerini aynen yaşıyacaksın..ignenin içinde beta hcg hormano var 11 gün önce test yapma testin çift cizgi çıkar..onun dışında dediğim gibi çatlatma ignesi oldugun için kendini dinleme çünkü mide bulantısı-baş dönmesi-uyku hali-kasıklarında karnında şişlik bunların hepsini yaşıyacaksın hamile gibi hissediceksin igneden...ben 10 yıl önce kızıma igne ile ilk seferde hamile kaldım...şimdi ikinci evliliğim ve çocuk istedik yaşta var artık tabi 3 defa ile tedavisi oldum 3 ay denedik olmadı ve hepindede haile gibi hissetttim olmadı inşallah senin tutar canım..rabbim isteyen herkese nasip etsin