Evet 6 ay 1 seneyi biliyorum ama ben çok sabırsızımstres yapmayın daha yeni denemeye başlamışsınız. 6 ay 1 seneye kadar süre veriyor dr.lar, hatta gittiginizde bakmiyorlar bile. ama içiniz rahat edecekse gidip hormonlrınıza vs. baktırabilirsiniz. bebek için de iki günde bir iliskiye girebilirsiniz, ovülasyon testi ile takip edebilirsiniz. burda o kadar yorum okudum ki aylarca deneyip yorulup hiçbisey takip etmeden stres yapmadıkları ay hamile kalan insanları... en önemli şey stres yapmamak bence de, insanoğlu bazı şeyleri hemen olsun istiyor, ben de stres yapar gibi olunca kendimi durduruyorum bir seneye kadar normal diye(3 aydır deniyoruz).
1 yıllık evliyiz sanırım bu ay da olmazsa diğer ay bende ovulasyon testi alıcam hayırlısı olsun artıkBen 3 ay bebek istedim olmadı, 4. Ay ovulasyon testi ile devam ettik ve o ay gebe kaldım. Kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum eğer yeniyse evliliğiniz zaten eşiyle insan daha fazla bor araya geliyor ama yıllar geçtiğinde biraz az bir araya geliyor ve bence yumurtlama takibi gerekebiliyor
Sormayın biz de başlarda bayaa sıkı korunduk. Yanlışlıkla bir şey olsa hemen hamile kalacağım sanıyordum. Fakat öyle olmadı korunmayı bıraktık 5,6 aydır deniyoruz fakat nasip olmadı henüz. Reglim çok düzensiz olduğu için ovulasyon da yapmadım hiç. Eşiniz de sperm testi yaptırabilir. Bebek siz kendinizi yalnız hissettiğinizde gönderilirmiş Rabb'im tarafından. Umudunuzu asla kaybetmeyin ve umutla duâ edin her zaman. Hayırlı haberler alırız inşAllah1 yıllık evliyiz sanırım bu ay da olmazsa diğer ay bende ovulasyon testi alıcam hayırlısı olsun artık
Hamile misiniz bu arada?1 yıllık evliyiz sanırım bu ay da olmazsa diğer ay bende ovulasyon testi alıcam hayırlısı olsun artık
Evet 9 +2 yim 2. Denememizde oldu çok şükür allah herkese nasib etsinHamile misiniz bu arada?
Ne kadar güzel sağlıcakla doğsun ve bize de nasip olsun...Evet 9 +2 yim 2. Denememizde oldu çok şükür allah herkese nasib etsin