Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar fikirlerinizi bekliyorum resimli.

Şimdi gidip siyah boya alacağım çünkü saçımı açmaya kalkarsam mahvolacak çünkü kopmalar başladı bile

Şimdi gidip siyah boya alacağım çünkü saçımı açmaya kalkarsam mahvolacak çünkü kopmalar başladı bile

Dur gitme!
Siyaha boyama, koyu kahveye boya. O da ayni etkiyi veriyor zaten ama onu acmasi daha kolay oluyor.
Bol bol bakim yap, saclarin biraz kendine gelsin. Boyadiktan sonra bir süre boyama, dinlendir. Sonra iyi ve güvenilir bir kuaför bulup istedigin kizila kavus..

Son düzenleme:
orta yolu bulalım, karar verene kadar kızıl siyaha boya, kızılı akar zaten sanki ben boyayacağım saçı telaş yaptım

Sakın siyah yapma ben siyah yüzünden saçlarımın doğallığını kaybettim kalın telli ve gürken 1 dünya saçım gitti kuaför bozuntusu orıelden mafettei o kadar güçlü saçları
1,5 senedir kestrdim ama halen saç kötü

Ve siyah saça zarar verirmiş yıpratır saçı direk

Koyu kahve ben geçen gün koleston açık kahve aldım o bile koyu çıktı

Kızıl boya zaten akar

Koyu kahveye boyamıştım önceki kızıllarımı kapatmak için ama hiç kapamadı siyah aldım ve boyadım daha da boyamam ya bakım yapmam gerek.

o zaman için rahat etsin siyah daha iyi duruyordu zaten, kızılı kaldırmak için beyaz ten gerek, buğday cık

Ben birde kırmızı ruj hastasıyım salak gibi kızıla aklım gitti. Kızlken kırmızı ruj süremem illa pembe tonları gerekecek ben hiç sevmiyorum pembe rujları. İyi oldu böyle ya :) Amanda Hendrick gibi saç rengim olsa keşke :/

Kızlar işte böyle oldum. Biraz çirkin çıkmış ama :) Siyah akacak eminim sonra hep koyu kahveye boyayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…