Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar fikirlerinizi bekliyorum resimli.

sylvia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2010
167
6
96
İzmir

kızlar bu siyah saçlı halim

Buda siyah saçı açıp kızıla dönüş çabalarım. Daha ilk boyama olduğu için koyu duruyor ev içinde. Ama çok güzel bir ışıltısı var. Bana canlı bir kızıl önerin. Artık siyah saçlı olmak istemiyorum :/

Saclarin mavi siyah mi? Eger öyleyse kizila dönmen cok zor olur.
Bence böyle kalsin saclarin. Gözlerine ve kaslarina cok yakismis bu renk..

Mavi siyah değil normal siyah fotoğrafdan öyle görünüyor :)
Kızılı çok seviyorum ama ya siyah çok sert ve peruk gibi duruyordu sanki

bu iki alakasız renk arasında kalıyorum bende bir siyah, bir kızıl saç mefta oldu saçlarında uzun, kızıl çooook yıpratır iyi düşün ama istiyorsan doğal yöntemlerle siyahı akıtmaya çalış derim mutlaka kızılı da dene ama siyah taraftarıyım ben

Maalesef saçlarımda çıt çıt var kendi saçlarım çok kısa ( siyahtan kurtuldum şu an 2. resimdeki gibi saçlarım. Kızılın bir cazibesi var ne bileyim ben değişik olmayı seviyorum yani böyle bir ortama girdiğimde falan kırmızıya yakın bir saçla ilgiyi üstüme çekmek istiyorum:)) Of emin olamıyorum ama ya bıktım artık boyamaktan saçlarım mahvoldu

biraz araştırırsan saç bakımıyla alakalı güzel şeyler paylaşmışlar sitede kısa zamanda uzattıklarını da iddia edenler var denemedim daha bugün gördüm kızılın albenisi çok hemen farkediliyor ama ben 2 sene kadar kullandım kızılı sonra saçlarım ve kızıl arasında bir seçim yapmalıydım ki mavi siyaha döndüm hala kızıl hevesim var ama her kızıl bir gün siyahı tadıcaktır derim yihahaha zaten
2. haftada akıyor, eğer açtırmak gibi bir hata yaparsan 3.hafta turuncusun, dipten gelenler filan derken 4 farklı tonu vardı bir ara tavsiyem şudur ki iyi araştır ve pişman olma bir de siyah ayrı bir yakışmış hem çıt çıtta renk tutturmakta zor

sırf çıt çıt takmak istiyorum diye saçımı siyaha boyatmak istiyodum renk uyumundan korktuğum için

Bence siyah süper duruyor sende,herkese yakışmaz. Saçlarının rengini değiştirip saçlarını da yıpratma bence. Zaten bu son renginde biraz akma yapar ve siyah saçın değişik bir tonuyla karşılaşırsın diye düşünüyorum.

acele karar verme sen yine de çünkü kızıl öyle bir tutku ki bir anda kendini kuaförde asla yaptırmam dediğin oriellenmiş şekilde bulabiliyorsun bknz: galanodel. bir insan hiç mi ders almaz ya

geçen yıl mahvettim saçlarımı evde koleston açıcı ile açmıştım tam bir felaketti :) mecbur siyah yapmıştım tekrar. bu yılda kızıl olayım dedim ama olmayacak bu gidişle sanırım :) çok boya yaptım şu sıralar valla saçlarım iyi dayandı. bu neva color dökülmesini durdurdu bir tek ondan memnunum :)
teşekkür ederim kızlar bu gidişle yine siyaha dönücem sanırım

bence siyahsa bile mavi siyah yap. ben mavi siyahı bembeyaz insanlardan çok buğday tenli renkli gözlülere yakıtırıyorum bu yüzden palettenin boya kutusundaki kıza bayılıyordum, sende de öyle durur. kızıl bence o kadar iyi olmaz.

canım ben de siyah saçlı halini daha çok beğendim kızıl renk de gerçekten harika duruyor, özellikle renkli gözlülere çok yakışıyor kızıl. ama çok uğraştırıcı bir renk, akması renginin solması vs. sürekli boyaman gerekicek. sık sık boyamak da saça zarar verir, kendi saçın da kısaymış zaten. bence saçın kısayken hiç bulaşma kızıla çünkü saçın zarar görürse kestirmek zorunda kalırsın hepten kısacık kalır saçın. uzatana kadar siyahta kalırsın, istersen mavi siyah yapabilirsin alttaki renk de güzelmiş, uzayınca da kızıla dönersin. saçlarının sağlığı için en güzeli bu bence

Çok güzelmiş bu renk :)

sende de öyle durur büyük ihtimalle o renk. hem saçlarını siyahtan sakın kendin açma. kuaför bile açsa çok yıpranıyor. ben uzun süre siyaha boyadım ve açarken çok uğraştı kuaför, çok dikkat etti saçların da işlem görmüş zaten yazdıklarına göre sonra benm gibi kestirmen gerekir bak.
mavi siyah yap çok güzel ya :)

Mavi siyah değil normal siyah fotoğrafdan öyle görünüyor :)
Kızılı çok seviyorum ama ya siyah çok sert ve peruk gibi duruyordu sanki

Hic de bile.
Kaslarinla uyumlu oldugu icin cok güzel görünüyor bence.
Nasil bir kizil düsünüyorsun?

Bu sekilde de ilgi cekiyorsun bence. Kizil artik herkeste var, yakisan yakismayan yaptiriyor -ki bu rengin yakisani dogal olanlari kadar az.
Saclarinin durumu cok kötüyse acele etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…