Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biraz araştırırsan saç bakımıyla alakalı güzel şeyler paylaşmışlar sitede kısa zamanda uzattıklarını da iddia edenler var denemedim daha bugün gördüm kızılın albenisi çok hemen farkediliyor ama ben 2 sene kadar kullandım kızılı sonra saçlarım ve kızıl arasında bir seçim yapmalıydım ki mavi siyaha döndüm hala kızıl hevesim var ama her kızıl bir gün siyahı tadıcaktır derim yihahaha zatenMaalesef saçlarımda çıt çıt var kendi saçlarım çok kısa ( siyahtan kurtuldum şu an 2. resimdeki gibi saçlarım. Kızılın bir cazibesi var ne bileyim ben değişik olmayı seviyorum yani böyle bir ortama girdiğimde falan kırmızıya yakın bir saçla ilgiyi üstüme çekmek istiyorum:)) Of emin olamıyorum ama ya bıktım artık boyamaktan saçlarım mahvoldu
haha benim de boncuk kaynak maceramda uzun ve kızıl olacaktım hayallerim o yöndeydi ama olabilemiyormuşsırf çıt çıt takmak istiyorum diye saçımı siyaha boyatmak istiyodum renk uyumundan korktuğum için
geçen yıl mahvettim saçlarımı evde koleston açıcı ile açmıştım tam bir felaketti :) mecbur siyah yapmıştım tekrar. bu yılda kızıl olayım dedim ama olmayacak bu gidişle sanırım :) çok boya yaptım şu sıralar valla saçlarım iyi dayandı. bu neva color dökülmesini durdurdu bir tek ondan memnunum :)
teşekkür ederim kızlar bu gidişle yine siyaha dönücem sanırım
Çok güzelmiş bu renk :)
Mavi siyah değil normal siyah fotoğrafdan öyle görünüyor :)
Kızılı çok seviyorum ama ya siyah çok sert ve peruk gibi duruyordu sanki
Maalesef saçlarımda çıt çıt var kendi saçlarım çok kısa ( siyahtan kurtuldum şu an 2. resimdeki gibi saçlarım. Kızılın bir cazibesi var ne bileyim ben değişik olmayı seviyorum yani böyle bir ortama girdiğimde falan kırmızıya yakın bir saçla ilgiyi üstüme çekmek istiyorum:)) Of emin olamıyorum ama ya bıktım artık boyamaktan saçlarım mahvoldu