kızlar fikirlerinize ihtiyacımız var :(:(:(

ben kendi adıma damat tarafının yerinde olsam böyle bir istekte bulanmaya çekinirim hem beş kuruş para harcama hem herşey istedikleri gibi olsun ohh valla hayat onlara güzel damadında bu kadar kendisine yardım etmeyenleri tutmasıda bi garip zaten anne baba yok tüm ailesi el birliği yapsalardı sizde kız trarafı olarak onları hoş görür istedklerini yaprdınız.bence o kadar yüz vermeyin damada ve o aileye ben sizi fazla iyi niyetli buldum.

Kim çingene demiş ki?? Dedem Tatar , Babaannem Selanik göçmeni.. Çingene azınlıkta bile diyebilirim..
Gerçi İzmir'de yaşıyorum ben ama haziranda gideceğiz tekrar..

Yukarıda alıntı yaptım.

bu sorun cozulur de insallah arkadaslarin dedigi gibi yiyici, kiymet bilmez nankorun teki cikmaz damat. tek kil faydasi dokunmayan akrabalarini boyle sahipleniyorsa bunca iyiligi dokunan sizi basina tac etmeli.

Bizimde zorumuza giden şey bu oldu dediği şey aynen şu oldu '' düğünü kız tarafı yapmış erkek tarafı yapmış ne fark eder zaten'' onca şey yapmamıza rağmen karşılığı bu oldu
Işine geldiği yerde ne fark eder oluyor.. Kendine yediremeyip biraz mahcup olması lazım.. Ayıp..
Müziklerde farketmez o zaman neyin çalması deyin sizde..

Ya bi herkez otursun aklını başına toplasin ya hani bi kere oluyo ozeniliyo falan tamamda sonuçta bir gecelik bişey esasında bir yuva kuruluyor tatlı mutlu kuralım bu yuvayi diyecegine aile büyükleri halaymi ceksek gobekmi atsak diyor yahu bi kendinize gelin ey mubarekler diyecek biri yokmu o ailede..

parasını biz veriyoruz bizim istediğimiz olacak demeyin bence yazık çocuğa anası babası yokmuş artık onun anası babası ailesi sizsiniz. kendi kardeşiniz düğününde mahsun kalsın ister misiniz? istemezsiniz değil mi artık o da sizin kardeşiniz onuda düşünün sen ben yapmayın ailesinide boşverin o çocukta kendi düğününde mutsuz olmasın. istemezmi kendisindende birşeyler olmasını. sadece sizin yöreniz olursa bir burukluk hissetmez mi? iki sanatçı tutun iki yöredende. yarısında biri çalsın yarısında biri. sorun kalır mı?

Bu dogulular neymis kardesim kimse sevmiyor..
Uzulmeyin biz herkesi seviyoruz...
Doguluyum ama şükür kimseyi irkina memleketine göre yargilamam....

Ayrica cocuga evi siz mi aldiniz? Yoksa kredi cekmesine mi yardim ettiniz??
Bu zamanda kimse oyle bedavaya ev almaz..
Mesela siz ne gibi maddi yardimlar yaptiniz damada??
Nisani zaten kiz tarafi yapar eger bahsettiginiz buysa, kinayi da kiz tarafi yapar. E düğün masraflari da takilanlardan odenecekmis..
Cidden merak ettim baska ne gibi maddi yardiminiz oldu???

Ayrica mesela benim kuzenim Karadenizlilerle evlendi, kinada kiz kendi yoresini caldi oynadı, eglendi. Dugunde de full Karadeniz muzigi. Bizden kimse de kalkip gik demedi. Yurdumun her kosesinin muzigini severiz.. . Sorun da etmedik...
Siz de kinayi oyle yapin düğünü de oyle yapin o zaman..

Ayrica lilili zilgit diye de kucumseyemezsin haddini bil.. O zaman ayrilsin kardesin olsun bitsin.. yeni uye ilginc bir konu bu da ilginc.... !!!!!!!!!!!!!!!!

babanin 'sen oyle yaparsan biz de boyle yapariz' demesi hic olmamis, ne o oyle inatlasir gibi?
adamin anne babasi yokmus, hem durumu yok deyip hem de 'hic bisey yapmadi, her seyi biz yaptik' demek de yanlis.. sonradan konusacaksaniz yapmayin efendim! o adamin da dugunu bu, bsy almadi siz yaptiniz diye hic bsy talep etmesin mi? boyle basit seyler yuzunden unutulmayacak, sogukluk koyacak seylere deger mi? hic bisey degmez..

hay agzina saglik bende sana katıloyorum bilgece cim

Yani bu ailesi çocuğa sahip çıkmak isterlerse maddi katkıda bulunsunşar. Bulunmazlarsa da çenelerini kapatsınlar, anası babası değiller sonuçta, ne hakla sesleri bu kadar yüksek çıkar ? Çenelerini kapatmazlarsa düğüne koymayın bence. Muhattap da olmayın, telefon ederlerse de konuşmayın, faydalar yok zararları var.

Müziğe gelince de sırayla 2 tarafı da çaldırın ama o aile için değil damat için , zaten yetimmiş, bir de düğünü sizin yapmanızın altında ezilmesin.

Hem onlardan hem sizden çalsın gelenler orta yolu bulursunuz böyle.

Ankaralı bir piyanist şantör olayı çözer. Ankara havalarina oynar orta yolda buluşursunuz :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…