kızlar fikirlerinize ihtiyacım var...

SEHER YILDIZI

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2007
4.177
5.314
773
günaydın kızlar. ben bu sene kpss için kursa gitmek istiyorum. hayatımda ilk defa kendim için birşey yapmak istiyorum. zaten buda son şansım diyebilirim. bu saatten sonra kurs filan olur mu. önlisans bilgisayar mezunuyum.
eğer hala kayıt yapan kurslar varsa yada ne bileyim ne yapmam gerekirse akıl verir misiniz bana....

hitit dersanesi fiyat olarak uygun gibi geldi. 160 saat diyor. uygun mu sizce. normalde kaç saat oluyor kurslar.
kızlar bilgi verin noolur. ankaradayım bu arada...

kızlar bide yargı dersanesi var. haziranda kayıtlar başlıyormuş 800 tl 180 + 40 saat.
sizce hangisi iyi olur.

Bana kalırsa kursa gitme derim eğer durumun ve zamanın müsaitse gidebilirsin elbet.Ama dershanenin sana verdiğini Allah ın izniyle dualarla halledebilirsin.Düzenli çalışmanı tavsiye ederim.Ders ders ilerleyip konuları düzenli bi sırayla bitirebilirsin.Kpss topiğimize gelirsen yardımcı oluruz hem bizi görerek sende çalışmak istersin..

Canım cevabın için çok teşekkür ederim. özelde çalışıyorum daha doğrusu 5 6 senedir çalışıyorum ama heran kapatılabilir ve bıktım. 31 yaşındayım kendim için hiçbirşey yapmadım. son şansımı denemek istiyorum. evde çalışınca olur mu bilmiyorum. desteğe ihtiyacım var. 600 filan kurs fiyatları.
ama hangi topiktesiniz bende geleyim oraya yinede faydası olur belki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…