- 4 Mayıs 2023
- 62
- 29
- 33
- Konu Sahibi melekinsan
Herkese merhaba ben 4 yıldır evliyim çocuğumuz herhangi bir sıkıntımız olmamasına rağmen olmuyor ve ben bu durumu çok takmıyorum açıkçası çocuksuz bir hayatinda gayet normal olduğunu düşünüyorum tüp bebek ya da farklı herhangi bişey de denemedik. Sorun şu ki çalışmıyorum ben iktisatmezunu evlenmeden önce de farklı bir şehirde muhasebe müdürüydum işimi hic sevmedigim için ve evlenip yaşadığım şehir değiştiği için çalışmıyorum. Ama çok bunaldım artık ben İstanbul'da yaşıyorum 28 yaşında evlendim ve şimdi 32 yaşında ailemden eski çevremden herkesten uzağım çalışmıyorum evdeyim çocuk yok burada arkadaşlarım var ama çok da kafama uygun değiller açıkçası çok sıkıldım çok bunaldım kocamı çok seviyorum ama kafa yapilarimiz hiç uyuşmuyor ben 4 yılda kendimden o kadar uzaklaştım ki artık kendimi taniyamiyorum sürekli eşimin ailesi onun çevresi buradaki arkadaşlıklarım bile onun arkadaşlarının eşleri . Artık o kadar bunaldım ki, sürekli depresyona girip çıkıyorum bir gün iyiyim 3 gün kötü , bir hafta harikayim 2 hafta depresif eşimle kaliteli vakitler de geçirmeye çalışıyoruz ikimizde fitness a gidiyoruz arada kampa gidiyoruz falan ama genel anlamda ben evde yalnızım . Sizin fikirlerinize şöyle ihtiyacım var ben artık büyük bir buhranin içinde kaybolmak tam korluyorum bosansam eşimi de seviyorum ne yapacağımı hiç bilmiyorum