• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kizlar fikirlerinize ihtiyacim var

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Limonlu Su

"Nasipten öte yol yok, her şeyin hayırlısı."
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2020
9.887
21.478
278
Kızlar bileniniz beni biliyor 15 aylık evliyim ve hiç korunmadim cocuk istiyorum eşimde bende testlerden geçtik çok şükür bi problem yok rahim filmi çektirdigim 2.ci ayım bu ayda hamile değilim doktor ilaç tedavisine başlayalım istersen dedi adetin kaçıncı günü gidiliyor?
Ben bu ay tedavi değilde zayıflayayım dedim 63 kiloyum 53 50 kilo olmak istiyorum
Eşim bu ay tedaviye başlayalım dedi sizce hem tedavi hem zayıflama diyeti bir arada olur mu ?
Kafam çok karışık aslında istiyorum tedavi ama ya olmazsa yine diye düşünüyorum
Şimdiden teşekkürler yardımlarınız için

Olur herangi bir zayıflama hapı cayı vs içmediğim sürece ve spor yapmadıgınn surece zayıflama da sakınca yok zaten bebek senden beslenmiyor her ay ogrenince daha dikkatli yersin yinede limondan uzak dur dusuk yaptırıyor diye duydum ve bitki caylarından

Öyle aşırı bir kilonuz yok bence, zaten tedaviye klomen+yumurta takibiyle başlarsınız büyük ihtimalle ve o ara zayıflamaya devam edebilirsiniz rahatsız oluyorsanız bence bir sıkıntı olmaz yinede doktorunuza danışın tabi.

Doktorunuz tedaviye klomenle başlarsa adet bitiminde gitseniz dahi ertesi ayı beklemek zorundasınız çünkü ilaç adetliyken başlanıyor. Siz bir gidin doktora o sizi güzelce yönlendirecektir merak etmeyin.

Teşekkür ederim peki kaçıncı günü gitmeliyim şuan adetin 1.nci günündeyim ilki kahverengi akıntıydı

Kızlar bileniniz beni biliyor 15 aylık evliyim ve hiç korunmadim cocuk istiyorum eşimde bende testlerden geçtik çok şükür bi problem yok rahim filmi çektirdigim 2.ci ayım bu ayda hamile değilim doktor ilaç tedavisine başlayalım istersen dedi adetin kaçıncı günü gidiliyor?
Ben bu ay tedavi değilde zayıflayayım dedim 63 kiloyum 53 50 kilo olmak istiyorum
Eşim bu ay tedaviye başlayalım dedi sizce hem tedavi hem zayıflama diyeti bir arada olur mu ?
Kafam çok karışık aslında istiyorum tedavi ama ya olmazsa yine diye düşünüyorum
Şimdiden teşekkürler yardımlarınız için
Canım aşırı kg fazlan yok böyle tedaviye başlama sürecini uzatmak vakit kaybından başka bir işe yaramıyor. Bizde de hiç sorun yoktu 2. Tüp bebeğe kadar geldi sürecimiz şimdi ki aklım olsa hiç beklemeden başlardım yaşım da geçmemiş olurdu

Canım aşırı kg fazlan yok böyle tedaviye başlama sürecini uzatmak vakit kaybından başka bir işe yaramıyor. Bizde de hiç sorun yoktu 2. Tüp bebeğe kadar geldi sürecimiz şimdi ki aklım olsa hiç beklemeden başlardım yaşım da geçmemiş olurdu
Teşekkür ederim cevabınız için p3ki şimdi durumunuz nedir acaba

Teşekkür ederim cevabınız için p3ki şimdi durumunuz nedir acaba
27 haftalık hamıleyım Allah'ın izninle sağlıkla kucağıma alacağım günü bekliyorum. 6 senelik evliyiz 3 sene bekledik 3 sene de bu tedavilerle uğraş sürdü sen bekleme :)

27 haftalık hamıleyım Allah'ın izninle sağlıkla kucağıma alacağım günü bekliyorum. 6 senelik evliyiz 3 sene bekledik 3 sene de bu tedavilerle uğraş sürdü sen bekleme :)
Ayy rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah çok sevindim işte bende 1 sene bekle 2 sene bekle derken uzun süreler beklersem diye de korkuyorum

Ayy rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah çok sevindim işte bende 1 sene bekle 2 sene bekle derken uzun süreler beklersem diye de korkuyorum
nacizhane tavsiye kuzum artık yediğimiz içtiğimiz herşey üreme sistemimizi bozuyor bir sebep olmasa bile evlat sahibi olmak zorlaştı rabbim inşallah bizim kadar uzatmadan versin ama sende önlemini al canım 🤲🏻

nacizhane tavsiye kuzum artık yediğimiz içtiğimiz herşey üreme sistemimizi bozuyor bir sebep olmasa bile evlat sahibi olmak zorlaştı rabbim inşallah bizim kadar uzatmadan versin ama sende önlemini al canım 🤲🏻
Teşekkür ederim cevabınız için sanırım oy birliğiyle tedaviye başlayayım 😊

Back
X